E-KATALOG

Gradbeno železo

Gradbeno železo je eden od osnovnih gradbenih materialov, ki se ga uporablja pri vsaki gradnji, saj zagotavlja statično nosilnost nosilnih konstrukcijskih elementov  v objektih. Tukaj naštevamo le nekaj osnovnih skupin.

 

Za pregled celotne ponudbe obiščite eno naših poslovalnic, na hitro pa jo lahko prelistate tudi v našem spletnem katalogu. 

 

Betonsko železo

Betonsko železo

Betonsko železo se običajno uporablja za ojačanje – armiranje betona. Tako pripravljene armature se uporabljajo zlasti za nosilne gradbene konstrukcije.

 

Na zalogi imamo gladko in rebrasto ČBR betonsko železo od fi 6 do fi 20mm. Uporablja se za armaturo temeljev, armiranobetonskih stebrov, nosilcev, vogalov, preklad.

 

Armaturne mreže vseh vrst

Armaturne mrežeArmaturne mreže služijo ojačanju – armiranju betona, zlasti v nosilnih gradbenih konstrukcijah.

V ponudbi imamo vse vrste armaturnih mrež, oznak Q in R.

 

Uporabljajo se za armiranje tlakov, armiranobetonskih temeljnih plošč, armiranobetonskih medetažnih plošč, nosilnih armiranobetonskih zidov in opornih zidov in škarp. Za določitev pravilne oznake oziroma debeline palic se obrnite na strokovnjake gradbene stroke.

 

Krivljena armatura in stremena

Gradbeno železo

Po naročilu kupca dobavimo krivljeno nosilno armaturo in stremena različnih dimenzij  za povezavo armature armiranobetonskih stebrov, temeljev, vezi, itd. Za pravilno naročanje potrebujemo skico armaturnega načrta, na podlagi katere naredimo ponudbo in v nekaj delovnih dneh dobavimo želeno armaturo.

 

Gradbeno železo - armaturni distančniki

Armaturni distančnikiArmaturni distančniki so namenjeni pravilni legi armaturnih mrež in betonskega železa v armiranobetonskih konstrukcijah.

 

Ponujamo vam:

  • pvc talne distančnike
  • pvc stenske distančnike
  • distančne kače.

 

Za pravilno vgradnjo vam nudimo tudi:

  • opažni sistem ARMO (distančniki od 10 do 100cm)
  • opažne plošče LIP
  • opažne stebre - okrogle in kvadratne
  • podpornike za betonsko ploščo
  • gradbeni les.

 

 

ŽELIM PRELISTATI PONUDBO V E-KATALOGU

 

 

 

E-novice

Prijavite se na e-novice in bodite med

prvimi obveščenimi.