E-KATALOG

Hišna kanalizacija | Betonske Cevi za Kanalizacijo

Hišna kanalizacija je del infrastrukturne ureditve vsakega objekta in pomeni odvod kanalskih fekalnih in meteornih voda.

 

Svetujemo, da med gradnjo hišne kanalizacije načrtujete tudi vgradnjo zbiralnikov vode za vkop. S tem si boste zmanjšali stroške komunalnih storitev in prispevali k varovanju okolja.

 

Za gospodinjstva, kjer še ni urejene kanalizacije, pa svetujemo vgradnjo eko čistilnih naprav. 

 

V Domtradu nudimo vse za izdelavo hišne kanalizacije. Na voljo imamo: 

 

Betonske cevi za kanalizacijo

Hišna kanalizacija - betonske cevi za kanalizacijoV ponudbi imamo betonske cevi za kanalizacijo različnih premerov (od fi 20 do fi 200cm) in dolžin (0,5 ali 1m).

Betonske cevi so lahko polne ali drenažne (preluknjane).

 

Betonski pokrovi

Za vse cevi nudimo tudi betonske pokrove - glede na namen so lahko polni, z odprtino za žleb ali pri večjih premerih z malim betonskim pokrovom.

 

Hišna in ulična kanalizacija

Hišna kanalizacija - PVC cevi za kanalizacijioPolipropilenske cevi različnih premerov uporabljamo za odvodnjavanje odpadnih  voda iz objektov.

 

Drenažne cevi za kanalizacijo

Nudimo perforirane in neperforirane drenažne cevi za odvod meteornih voda:

  • stidren
  • ravdril
  • midren 

 

Alkaten cevi za kanalizacijo

Različne premere alkaten cevi za kanalizacijo boste lahko izbrali za razvod različnih voda do in od objektov. Nudimo tudi alkaten spojke različnih dimenzij za spajanje alkaten cevi.

 

Litoželezni okvirji, pokrovi, rešetke

Litoželezna rešetkaZa končno izdelavo različnih jaškov, izbirate lahko med litoželeznimi okviri, rešetkami in pokrovi različnih dimenzij in nosilnosti.

 

Svetlobni jaški

S svetlobnimi jaški s pripadajočo rešetko in pritrdilnim materialom, po ugodnih cenah, boste enostavno zaščitili kletna okna.

 

Zbiralniki vode za vkop

Ponujamo vam različne velikosti zbiralnikov, glede na vaše potrebe. Tako hranjeno vodo lahko uporabite za zalivanje vrtov, pranje perila, sanitarno vodo,...

 

Čistilne naprave

Čistilne naprave so namenjene čiščenju odpadnih vod gospodinjstev. So enostavne za vgradnjo. Prečiščene vode se lahko spustijo v ponikovalnico ali površinske vode.

 

 

ŽELIM PRELISTATI E-KATALOG

 

 

E-novice

Prijavite se na e-novice in bodite med

prvimi obveščenimi.