E-KATALOG

Pribor za zalivanje

Vrt za zabavo

Vaš vrt je kraj za sprostitev in dobro počutje. Da bi zagotovili, da vaše rastline in vaša trata ostanejo zelene in zdrave, je prav zalivanje bistvenega pomena. Programi GARDENA, GF in CLABER vam ponujajo odlične rešitve za področja zalivanja, kot so prenos vode, črpalke za vodo in avtomatsko zalivanje. Obstajajo učinkovite rešitve zalivanja za skoraj vse vrste vrtov.

 

S kvalitetnim priborom je zalivanje vrtov enostavnejše in učinkovitejše, pa tudi varčnejše. V Domtradu je na voljo bogata izbira spojk, cevi, zalivalnikov priznanih blagovnih znamko, kot so:

 

  • Gardena 
  • GF
  • Claber

 

Nastavek za cev Gardena

 

Na zalogi imamo kvalitetne cevi, ki jih s pomočjo priključkov enostavno namestimo na vir vode. Prileganje je popolno, kar dodatno preprečuje izgubo vode.  Zalivajte vaše rože natančno, z impulzno brizgalko ali paličasto prho. Ali uporabite mobilni zalivalnik za zalivanje vaše trate. Pri vseh nalogah čiščenja okoli hiše in vrta, lahko izbirate med široko paleto čistilnega orodja.

 

Zalivalna cev Alpha

 

VODA DO PRAVEGA MESTA NA VRTU!

 

Zalivalniki so različnih oblik, pravokotni, krožni, imajo dolg domet. Vodo dostavijo tja, kjer jo potrebujete - do vašega vrta. Na ta način bodo rastiline ostale zdrave in močne. Voda se lahko prenaša na različne načine, na primer s cevmi in vozičkom za cev. Ali pa kar na trajno nameščene cevovodu, pod zemljo vašega vrta.

 

 

Zalivalna cev Tricogi

E-novice

Prijavite se na e-novice in bodite med

prvimi obveščenimi.