Domtrade
Žabnica 68
Žabnica
4209
Slovenija
info@domtrade.si
Facebook

Gradbeni material

gradbeni material

 

V podjetju DOM trade d.o.o., Žabnica že od samega začetka tržimo gradbeni material, kasneje smo odprli tudi salon keramike, vsako leto pa svojemu prodajnemu programu dodajamo vedno nove skupine artiklov. 

 

Znani smo po svojem sloganu:

 

VSE ZA GRADNJO OD TEMELJEV DO STREHE IN OBNOVO

 

Kupca vodimo po nakupih grobega gradbenega materiala, kasneje specifičnih izdelkov za zaključna gradbena dela in keramike in končno izdelkov za obnovo in vzdrževanje doma.

 

Strokovni nasveti za gradbeni material

Veliko pozornost posvečamo strokovnemu svetovanju strankam ob nakupu in kvalitetni in hitri dostavi blaga na dom oz. na gradbišče, kjer vam pripeljano blago tudi razložimo z avtodvigalom. Strankam se prilagodimo, tako da je čas od nakupa do dostave kupljenega blaga čim krajši.

 

Velika izbira

V prodajnih centrih v Žabnici, Lescah in v Kranju nudimo največjo izbiro osnovnega gradbenega materiala, izolacije, strehe, barve. Na voljo so različne fasade, in suhomontažni sistemi, betonska galanterija, v salonih keramike pa keramike, granitogresov ter kopalniškega pohištva in armatur.

 

Nepogrešljivi del vsakega objekta je urejena hišna kanalizacija.

V Domtradu je na voljo bogata ponudba različnih vrst cevi za kanalizacijo po ugodnih cenah.

 

Svoj cilj vidimo v celoviti ponudbi izdelkov za gradnjo in obnovo po celi Gorenjski, pri izbiri pravega materiala pa vam z veseljem svetujemo z našim znanjem in ob strokovni pomoči dobaviteljev.

Osnovni gradbeni elementi
Izolacija
Inštalacija
Lepila
Ostali elementi
Odvodnjavanje