Domtrade
Žabnica 68
Žabnica
4209
Slovenija
info@domtrade.si
Facebook

Zaposlitev v DOM TRADE-u

Prosta delovna mesta 

 

Trenutno v svoje vrste vabimo sledeč kader:

 

- skladiščnik-viličarist (prodajni center Žabnica)

 

Pri nas ni nikoli dolgčas! Ti viličar ni tujec, ali pa se hitro naučiš novih stvari? Ti ni težko poprijeti za delo? Uživaš v službi, kjer se čas vrti hitro? Ne čakaj, pošlji nam svoj življenjepis zdaj na ... in poklicali te bomo na razgovor. Delo je dvoizmensko in za nedoločen čas s poskusno dobo treh mesecev. Brez skrbi praznike in nedelje smo prosti.

 

- voznik kamiona z avtodvigalom (prodajni center Lesce)

 

Naši vozniki so pomemben del ekipe, brez njih materiala ne bi dostavili v vaše domove. Ker imamo vsi radi dostavo na dom, v prodajnem centru v Lescah širimo ekipo voznikov. Si spreten za volanom? Ti hiab ni tujec? Brez skrbi, če ne gre gladko, se boš vse naučil. Pošlji prijavo za delo na ... in poklicali te bomo. Brez skrbi praznike in nedelje smo prosti.

 

- prodajalec/komercialist (prodajni center Kranj)-skrajšani delovni čas 4ure - lahko tudi zagnan študent

 

V Kranju je res ekipa prava, da pa bo delo lažje teklo potrebujejo pomoč komunikativnega prodajalko ali prodajalca. Zagotavljamo, da izzivov ne zmanjka, da se boš naučil/naučila veliko novega in ti nikoli ne bo dolgčas. Pošlji prijavo za delo na ..., pa brez skrbi, znanje podarimo. Delo za skrajšani delovni čas 4 ure. Dobrodošli tudi študentje. Brez skrbi praznike in nedelje smo prosti.

 

 

Zaposlitev v Dom Trade-u

 

Znani smo po svojem sloganu VSE ZA GRADNJO OD TEMELJEV DO STREHE IN OBNOVO, saj kupca vodimo po nakupih osnovnega gradbenega materiala, kasneje specifičnih izdelkov za zaključna gradbena dela in keramike, in končno izdelkov za obnovo in vzdrževanje doma, vrta in okolice. Nenehna rast nam omogoča, da smo iz majhnega zrasli v srednje veliko podjetje. 

 

Vabimo Vas, da postanete del naše uspešne zgodbe!