Domtrade
Žabnica 68
Žabnica
4209
Slovenija
info@domtrade.si
Facebook

Dekorativne tehnike

Dekorativa Valpaint

Unikaten videz, Italjanski design. Okolju in zdravju prijazne dekorativne barve za notranjo in zunanjo uporabo.

 

Dekorativne tehnike in barve

Kiti, barve, dodatki ali premazi za posebne efekte v vašem domu, poslovnih prostorih ali lokalih. S temi posebnimi produkti si lahko ustvarite stene, ki ne poznajo meja domišljije. Vam je všeč antični stil, mogoče renesanca ali pa ste bolj za metalno? Izgled puščavskih sipin za pustolovce ali efekt mehkih materialov za nežne duše. Vsaka domišljija najde nekaj zase in za svoje udobje. Trajnost in odpornost dekorative sta zagotovljena. 

 

 

Prepričajo tudi najbolj zahtevne uporabnike. Zakaj se ne bi svetilo tudi ponoči? Kdo je rekel, da ne morete imeti marmornate stene? Ali pa srebrne stene, ki bo odporna na vodo in vam bo popestrila kopalnico? Ogromno možnosti in prave rešitve za vsak okus. Prepričale so nas dekorativne tehnike z materiali Valpaint.

 

 

 

V naših poslovalnicah najdete vzorce in nasvet. Za lažjo odločitev pa si lahko pogledate spletno stran DOBAVITELJA, mi pa vam izpolnimo željo in material dobavimo. Na voljo smo v Žabnici, Lescah in Kranju. Lahko pa nam pišete kar TUKAJ in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.