Domtrade
Žabnica 68
Žabnica
4209
Slovenija
info@domtrade.si
Facebook

Gospodinjski program

Gospodinjski pripomočki

Nepogrešljivi pripomočki v vsakem gospodinjstvu čistilne gobice, krpe, papirnate brisačke, vrečke za smeti, predpražniki, kopalniški tekači, ipd. Si predstavljate gospodinjstvo brez metle in smetišnice? V ta namen v našem prodajnem programu ponujamo tudi široko izbiro gospodinjskih pripomočkov.

 

Čistila

Danes si ne predstavljamo življenja brez čistil, umazana gospodinjski aparati, keramika z madeži vodnega kamna, plesen in še veliko drugih nečistoč se znajde v naših domovih.


Moderna stanovanjska oprema in gospodinjski aparati predstavljajo za čistila poseben izziv. Predvsem velja: Bolj kot je nenavadna in posebna, bolj zahtevna je nega. Uporaba enega čistila za vse ne bo zadostovala. Materiali in površine bodo drugače hitro brez leska in neprivlačni.


Kopalnica in stranišče sta posebno občutljivi področji v gospodinjstvu, ko gre za čiščenje. Zdravju škodljivi klici in bakterije se lahko brez težav prenašajo z dotikom. Za lastno dobro počutje sta čisti in higiensko neoporečni tuš in stranišče odločilna.


Plesen v gospodinjstvu je resna težava, ki se je ne smete spregledati. Vsi trosi plesni so v visoki koncentraciji zdravju škodljivi in lahko povzročijo alergijske reakcije. Plesen nastaja pretežno tam, kjer je prodrla vlaga v stene, tla, stropove ali pohištvo. Tukaj gobasta plesen najde idealne pogoje za rast. Plesen je treba ustrezno uničiti in površino dezinfecirati.


Tla iz ploščic, terakote, marmorja ali granita so res nekaj posebnega. Če so dobro vzdrževana, so resnično prava paša za oči, zato je potrebno veliko pozornosti posvečati negi. V nasprotnem primeru se lahko zgodi, da barve zbledijo ali pa se tla površinsko poškodujejo.
Za vse takšne in podobne tegobe imamo za vas rešitve.

 

Avtokozmetika

Kot pravijo ˝Ženske imajo svojo kozmetiko v torbici moški pa v garaži˝. Kadar imamo čas ˝pri vikend čiščenju˝ vozila najpogosteje uporabimo avto šampon, čistilo za gume, čistilo za armaturo in dišave za notranjost. Za kakovostno čiščenje vozila in nego vozila je pomembna uporaba kakovostne in preizkušene avtokozmetike, saj v nasprotnem primeru lahko pride do nepotrebnih poškodb laka na vozilu. Za popolno pripravljenost na čisčenje svetujemo izbiro kakovostnih čistil. Ravno tako naši jekleni konjički potrebujejo tekočino za vetrobranska stekla in razne pripomočke kot je strgalo za led, metlica za čiščenje snega ipd.

 

Našo ponudbo si lahko ogledate v E-katalogu