Domtrade
Žabnica 68
Žabnica
4209
Slovenija
info@domtrade.si
Facebook

Podstrešne stopnice

Stopnice Minka

Stopnice že dolgo ne pomenijo zgolj nujnega elementa, ki omogoča prehod v druga nadstropja.

 

V širokem prodajnem programu podjetja Dom trade lahko najdete stopnice priznanega avstrijskega proizvajalca Minka, ki ga odlikujejo visokokakovostna izvedba in prefinjene oblike. Premišljena izbira stopnišča pripomore k skladni podobi prostora.

 

Da pa bo vaš dom varen tudi za najmlajše pa so koristen pripomoček varnostne ograje in vrata. Le-te preprečujejo otroku dostop do mest, ki utegnejo predstavljati nevarnost – npr. stopnice.

 

Tudi kadar se stanovanje nahaja v eni etaži, so varnostna vrata primerna rešitev za pregrajevanje prostora. Na ta način lahko enostavno ločimo prostore, v katerih lahko otrok nemoteno raziskuje in se igra od tistih, v katerih je potreben poostren nadzor odrasle osebe.

 

Za lažji prehod na podstrešje pa vam ponujamo podstrešne stopnice Minka. Odlikujejo jih  kakovostna izdelava, enostavna montaža, ter seveda konkurenčna cena. V prodajnem programu lahko izbiramo med ensotavnejšimi stopnicami in stopnicami, ki izpolnijo naše zahteve po požarnosti ali po boljši izoliranosti.

 

Našo ponudbo si lahko ogledate v E-katalogu