Domtrade
Žabnica 68
Žabnica
4209
Slovenija
info@domtrade.si
Facebook

FASADNI SISTEM JUB JUBIZOL EPS, 16 CM


KOMPONENTE FASADNEGA SISTEMA PORABA NA m2


Izolacijska plošča Jubizol EPS W0 039, 16 cm 1 m2
Lepilna malta Jubizol EPS, 20 kg 8 kg
Armirna mrežica Jubizol, 145 g, 50 m2 1,1 m2
Osnovni premaz Jubizol Unigrund 18 kg 0,16 kg
Dekorativni omet Jubizol Acryl finish S 1,5; beli, 25 kg 2,5 kg

Toplotna prevodnost λ = 0,039 W/mK.


VEČ O FASADNEM SISTEMU JUBIZOL EPS

 

Sistem JUBIZOL EPS temelji na znanju in izkušnjah, ki so jih v podjetju JUB v preteklih štirih desetletjih pridobili pri vgradnji več kot 10 milijonov m2 kontaktnih fasadnih toplotnoizolacijskih sistemov na izolacijski oblogi iz klasičnega ekspandiranega polistirena. Sistem zadovoljuje potrebe največjega števila kupcev. Izvedba je preprosta, zato je prva izbira večine profesionalcev.

 

Glavne lastnosti

  1. Možno veliko kombinacij različnih JUBIZOL materialov primernih za EPS izolacijo
  2. Sistem z najnižjim okoljskim indikatorjem Δoi3.
  3. Velik izbor obstojnih odtenkov v glajeni ali zaribani strukturi.
  4. Dolgotrajna odpornost pred okužbo z algami in plesnimi.

 

Jubizol EPS fasada je univerzalni fasadni toplotnoizolacijski sistem, pri katerem je osnovni omet z zaključnimi zaščitnimi in dekorativnimi sloji vgrajen neposredno na toplotnoizolacijsko oblogo. Lahko ga vgradimo na nove in stare objekte kakršnekoli namembnosti. Uporaben je v individualnih in blokovnih stanovanjskih objektih ter tudi na poslovnih in industrijskih zgradbah, primeren tako za novogradnje kot za sanacijske posege na obstoječih zgradbah.

Z Jubizol fasado hkrati rešujemo zahteve po zadostni in učinkoviti toplotni izolaciji zunanjih zidov zgradbe ter po ustrezni zaščiti fasadnih površin pred učinkovanjem padavinske vode in drugimi vplivi iz okolja.

V Jubizol fasadi lahko z barvo in teksturo zaključnega sloja, z okrasnimi obrobami, venci in podobnimi dekorativnimi elementi stanovanjski, poslovni ali kateri drugi zgradbi zagotovimo želen estetski videz. Sistem omogoča oblikovanje enostavnih - ravnih - fasadnih ploskev, možne pa so tudi izvedbe, ki na fasadni površini vključujejo izdelavo oziroma montažo okrasnih okenskih in vratnih obrob, vencev ali drugih okraskov. Sistem odlikujejo tudi hitra in sorazmerno cenena izvedba, dolga življenjska doba ter enostavno in poceni vzdrževanje.

 

Več opcij 

V ponudbi so še druge opcije fasadnega sistema JUBIZOL EPS (različne debeline plošč, različni zaključni ometi).

Za dodatne informacije se obrnite na prodajno mesto Skupine Topdom v vaši bližini.


Dodaj na seznam povpraševanja
FASADNI SISTEM JUB JUBIZOL EPS, 16 CM