Vrtalnik in lestve pri suhi gradnji

Plošče

Plošče za suho gradnjo so gradbeni element, ki ga lahko uporabljamo na najrazličnejše načine. Ker so cenovno zelo ugodne, spadajo med najbolj uporabljene elemente v suhi gradnji. Plošče so primerne za zunanje in notranje prostore. Namenjene so stropom in stenam, skeletnim gradnjam in celo streham. Čeprav so po večini zelo tanke, je njihova odpornost izjemno visoka. Postopek vgradnje je suh in enostaven, primeren za prostore, v katerih že bivamo.

 

V naši ponudbi boste našli:

 

Potrebujete več informacij? Kontaktirajte nas!

Mavčne plošče

 

Mavčne plošče so primerne za izdelavo sten in spuščenih stropov, še bolj pa za prenovo bivalnih prostorov. Mavčne plošče so izjemno enostavne za vgradnjo, zato se obnove največkrat lotimo sami. Čeprav vlaga in mavec nista najbolj kompatibilna, jih lahko uporabljamo v manj vlažnih prostorih, kot sta kuhinja in kopalnica. Pomembno pa je, da prostor večkrat prezračimo. Mavčne plošče služijo tudi kot odlična zvočna, toplotna in protipožarna zaščita, kar zagotavlja višjo raven varnosti. V kombinaciji z dobrim izolacijskim materialom so plošče tople, kar v dom vnese še dodatno toplino.

 

Cementno iverne (Betonyp) plošče

 

Cementno iverne plošče proizvajalca Betonyp so gradbeni material, ki združuje lastnosti cementa in iverne plošče. Te plošče so izjemno trdne in obstojne, zato so široko uporabljene v gradbeništvu in notranjem oblikovanju. So težko vnetljive in odporne proti udarcem. Uporabljamo jih kot obloge za notranje in zunanje stene, za dopolnitev plasti pri fasadi, predelne stene, dvignjene pode, sisteme opažev in razne obloge.

 

Cementne (Aquapanel) plošče

 

Cementne Aquapanel plošče so zelo obremenljiv in stabilen material za notranje in zunanje stene. Plošče največkrat uporabljamo kot podlago za omet na fasadah ali kot ometni sistem za površinsko obdelavo plošč. Plošče predstavljajo odlično suho podlago z izjemno dolgo življenjsko dobo, saj prenašajo tudi ekstremne vremenske razmere. Aquapanel plošče so idealna rešitev za vse mokre in vlažne prostore, brez nabrekanja in razpadanja ter odporna proti krivljenju in udarcem. Poleg tega so plošče negorljive, montaža pa je hitra in enostavna, brez potrebe dodatnega specialnega orodja. Suho-gradbeni način nam prihrani veliko časa, kar pa posledično tudi zniža stroške montaže.

 

Naši svetovalci vam z veseljem priskočijo na pomoč:

Svetovanje

Mešalnice barv

Dostava

Izris kopalnice

Obročno plačevanje

Vgradnja z 9,5% DDV

Darilni boni