Gradbeni žerjavi z gradbenim materialom v somraku

Odvodnjavanje

Sistemi za odvodnjavanje so pomemben del novogradnje objekta. Naša ponudba odvodnjavnih izdelkov je zasnovana za zagotavljanje suhih in varnih površin v vseh vremenskih razmerah. S pravilno uporabo teh izdelkov lahko preprečite težave z odvečno vlago in ohranite svoje površine v optimalnem stanju. Izognite se poplavam, zamakanju in podobnim nevšečnostim ter uredite svoj dom!

 

Drenažne cevi

 

Drenažne cevi so ključne za ponikalno odvodnjavanje meteornih voda. Naše drenažne cevi so trpežne in zanesljive, kar zagotavlja učinkovito odvodnjavanje in preprečuje zastajanje vode. Na voljo so plastične in betonske drenažne cevi.

 

Kanalete in rešetke za kanalete

 

Kanalete so namenjene odvodnjavanju površinskih voda. Na voljo so v različnih dimenzijah in materialih ter se lahko uporabljajo na različnih območjih, vključno s cestami, dvorišči, parkirišči in kolesarskimi stezami.

 

Rešetke za kanalete so oblikovane za zaščito kanalov in kanalet pred neželenimi predmeti ter omogočajo nemoteno odvodnjavanje vode.

 

Jaški, rešetke in pokrovi za jaške

 

Jaški, rešetke in pokrovi za jaške so nepogrešljivi elementi vašega odvodnjavnega sistema. Ne samo, da zagotavljajo zaščito pred neželenimi vstopi in ohranjajo vaše odtočne poti čiste, temveč omogočajo tudi dostopnost in vzdrževanje, ki sta ključna za učinkovito delovanje sistema.

 

Pokrovi za jaške so pomembni za zaščito odtočnih sistemov in varnost. Naša ponudba vključuje različne tipe pokrovov, vključno s tistimi iz PVC-materiala, ki so primerni za vodomerne jaške.

 

Svetlobni jaški

 

Svetlobni jaški so namenjeni osvetlitvi podzemnih prostorov, hkrati pa omogočajo dostop do odvodnjavnih sistemov. To zagotavlja enostavno vzdrževanje in preglednost odtočnih sistemov.

Svetovanje

Mešalnice barv

Dostava

Izris kopalnice

Obročno plačevanje

Vgradnja z 9,5% DDV

Darilni boni