Gradbeni žerjavi z gradbenim materialom v somraku

Fasadna izolacija

Fasadna izolacija igra ključno vlogo pri zagotavljanju toplotne zaščite, estetske privlačnosti in dolgotrajnosti vaše zgradbe. Ponujamo širok izbor vrhunskih materialov za fasadno izolacijo, s katerimi lahko izboljšate energetsko učinkovitost in vizualni videz vašega doma ali poslovnega objekta.

 

Ekstrudirani polistiren (EPS)

 

Toplotno izolacijske plošče iz ekstrudiranega polistirena imajo gladko površino in ravno odrezane robove, pri čemer so primerne za vlažna okolja. Uporabljamo jih kot osnovne toplotno izolacijske plošče za bolj obremenjene tlake, ter kot toplotno zaščito v vlažnem okolju, kleteh, medetaži ter kot nosilno podlago za talno ogrevanje.

 

Fasadne plošče

 

Izolacijske plošče za fasade so lahko iz različnih materialov, ki imajo glede na sestavo različne lastnosti. Najpogosteje se uporabljajo: izolacije iz EPS, izolacije iz grafitnega EPS, izolacije iz kamene volne, lesne izolacije.

 

Plošče vgrajujemo s fasadnimi lepili ali dodatnim mehanskim pritrjevanjem. Pri vgradnji moramo upoštevati navodila za vgradnjo fasadnega sistema ter veljavne strokovne in zakonske predpise.

Svetovanje

Mešalnice barv

Dostava

Izris kopalnice

Obročno plačevanje

Vgradnja z 9,5% DDV

Darilni boni