Mlad par ureja dom z barvami

Sigma barve

Sigma barve

 

Preverite SIGMA barve! Vrhunska kakovost bo zadovoljila vse vaše potrebe in vam omogočila, da še dolgo ne boste rabili razmišljati o ponovnem barvanju sten. Uporabljajo jih tako veliki kot tudi mali mojstri.

 

Na voljo imate širok spekter izdelkov za kovinske ali lesene ograje. Sigma barve pa poskrbijo tudi za vašo fasado ali notranje površine.

 

Pustite svoji domišljiji prosto pot! Naše mešalnice barv omogočajo, da si lahko izberete točno tak barvni odtenek, kot želite. Potrebujete nasvet? Pišite nam preko obrazca ali pa pokličite naše prodajne centre.

Sigma impregnacije

 

Za optimalne rezultate od samega začetka pleskanja sten ali konstrukcij uporabite Sigma impregnacije. Pred premaz je osnova za nadaljnje delo in skupaj z zaključnim slojem vedno tvori optimalni sistem pleskanja.

 

Sigma notranje barve

 

S Sigma notranjimi barvami in premazi boste notranje stene lahko oblikovali povsem po svojih željah. Na voljo imate pralne razrede od 1 do 3 različnih funkcionalnosti in efektov. Naj bodo vaši bivalni prostori točno takšni kot si želite. Za prave odtenke notranjih barv pa bodo poskrbeli naši prodajni centri s svojimi mešalnicami.

 

Sigma fasadne barve

 

Izberite zanesljive barve za fasado. Na podlagi strokovnega znanja in kompetenc vam Sigma ponuja širok spekter fasadnih barv. Izberite svojo glede na funkcijo, strukturo, tip podlage in vaše želje. Na voljo so barve s silikatnim karakterjem, barve na osnovi akrilata in vrhunske silikonske barve.

 

Sigma barve za les in kovino

 

Odločite se za Sigma barve za les in kovino in poskrbite za optimalne rezultate tudi v ekstremnih razmerah. Ne glede na to ali boste izbrali emajl na vodni osnovi ali na osnovi topil, zaščitni premaz za kovine ali venti lak, zadovoljstvo je zagotovljeno.

 

Gori lazure za les (Skandinavska odličnost)

 

Če iščete vrhunsko zaščito lesa na oknih, vratih, balkonih, ograjah ali drugih lesenih konstrukcijah so Gori lazure za les odlična rešitev za vas. Skandinavski strokovnjak za zaščito lesa je že desetletja vrhunska blagovna znamka zaščite za les. Njihove lazure odlikuje enostavno nanašanje in poudarki na značilnostih naravnega lesa.

Svetovanje

Mešalnice barv

Dostava

Izris kopalnice

Obročno plačevanje

Vgradnja z 9,5% DDV

Darilni boni