Gradbeni žerjavi z gradbenim materialom v somraku

Izravnalne mase za stene in strop

 

Za dosego profesionalnega rezultata pri pripravi sten in stropov pred nadaljnjo obdelavo so izravnalne mase nepogrešljiv gradbeni material. Pri Dom Trade ponujamo širok spekter visokokakovostnih izravnalnih mas, ki vam omogočajo natančno in gladko pripravo površin za nadaljnjo obdelavo:

 

Izravnalna masa za stene

 

Izravnalna masa za stene je nepogrešljiva pri pripravi površin za barvanje, tapetiranje ali nanos drugih zaključnih slojev. Primerna je za izravnavo sten in stropov pred nadaljnjo obdelavo. Omogoča izravnavo nepravilnosti, lukenj in neenakomernosti na stenskih površinah, kar ustvarja enakomerno podlago za estetski končni videz.

 

Fugirna masa

 

Konstrukcijo iz mavčne plošče na mestih, kjer se stikajo posamezne plošče, obdelamo s fugirno maso. S tem skrijemo stike in vijake, zagotovimo enotno površino konstrukcije in pripravimo površino za zaključne premaze, tapete ali ploščice. Obdelava stikov in površine sta ključna dejavnika za videz in kakovost suhomontažnih del.

 

Mavec

 

Mavec je z žganjem sadre pridobljen bel prah, ki se uporablja za zaključne obdelave sten in stropov. Z njegovo pomočjo dosežete gladko in enakomerno površino, primerno za barvanje ali nanos tapet. Mavec je prilagodljiv in enostaven za obdelavo, kar omogoča ustvarjanje popolnega zaključka.

 

Lepilo za mavčne plošče

 

Lepilo za mavčne plošče je ključno pri montaži mavčnih plošč na stene in stropove. Omogoča trdno pritrditev plošč na podlago, kar zagotavlja stabilnost in vzdržljivost konstrukcije. Lepilo za mavčne plošče je enostavno za uporabo in zagotavlja trpežno montažo.

 

Reparaturni/hobi kit

 

Reparaturni kit, znan tudi kot hobi kit, je hitrovezoča notranja zidna izravnalna masa, ki se uporablja za izravnavo večjih vdolbin in neravnin ter popravilo manjših poškodb, nepravilnosti in lukenj na različnih površinah, kot so stene, stropi, les, kovina in plastika. Gre za pasto ali maso, ki se jo nanese na poškodovano površino, da se izravnajo in popravijo nepravilnosti ter ustvari gladka podlaga za nadaljnje obdelave.

 

Reparaturni kit je priljubljen material za obnove in popravila doma, saj omogoča enostavno in hitro reševanje manjših estetskih težav. Po nanosu in sušenju se kit lahko brusi, nato pa se na površino lahko nanaša barva, lak ali drug dekorativni material.

 

Tankoslojni omet

 

 

Svetovanje

Mešalnice barv

Dostava

Izris kopalnice

Obročno plačevanje

Vgradnja z 9,5% DDV

Darilni boni