Urejen vrt in okolica hiše

Betonska galanterija

V ponudbi betonske galanterije boste našli vrtne umivalnike, betonske zidake, zidake za škarpo, škarpnike in betonske stebre za gradnjo ograj, škarp in stebrov na zunanjih površinah doma. Betonska galanterija se ponaša z vzdržljivostjo in dolgo življenjsko dobo, vašemu vrtu pa bo prinesla razgibanost in eleganco.

 

Preverite umivalnike ter lijake različnih stilov in materialov, ki so opremljeni s pocinkanimi cevmi in priključkom za vodo v spodnjem delu. Vrt pa si lahko polepšate tudi z betonskimi koriti za rože in škarpnimi elementi.

Betonski škarpniki

Betonske škarpnike uporabljamo za urejanje in stabilizacijo bregov pri naklonih do 90°. Prenašajo lahko velike obremenitve, prav tako pa so izredno obstojni. Poleg svojih odličnih lastnosti pa se lomljeni škarpniki ponašajo tudi z estetskim videzom z imitacijo kamna.

Zlagamo jih lahko na različne načine, odvisno od škarpnikov. Lahko jih lepimo s posebnim lepilom, gradimo s suhomontažnim sestavljanjem ali pa jih betoniramo. Betonski škarpniki so na voljo v različnih barvah in so lahko impregnirani s hidrofobnimi sredstvi proti vdoru vode v notranjost.

 

Betonski zidaki

Betonski zidaki so eden izmed osnovnih elementov gradnje ograj, stebrov in stavb. Odlikuje jih dolga življenjska doba, tako kot betonski škarpniki pa so lahko tudi kvalitetnejši betonski zidaki iz materiala, ki preprečujejo vdor vode v notranjost zidaka.

Odlično prenašajo večje teže, skrajne temperaturne razmere in različne vremenske ujme. Cepljeni betonski zidaki so še posebej primerni za ustvarjanje harmonije med domom in naravo, saj so na voljo v imitaciji kamna.

 

V Domtrade prodajnih centrih v Kranju, Žabnici in Lescah vam bodo strokovni svetovalci z veseljem odgovorili na vaša vprašanja ter vam pomagali izbrati prave elemente iz betonske galanterije za vaš vrt.

Vrtni umivalniki

Vrtni umivalnik je sijajen nepogrešljiv del vašega vrta. V toplih prijetnih dneh služi kot prijetna osvežitev, ter ima več različnih funkcij kot so pranje rok, zelenjave in različnega orodja.

 

Vrtni umivalnik dodaja tudi estetsko vrednost, je zelo funkcionalen in dodaja neprecenljivo vrednost k vašemu prostoru.

 

Svetovanje

Mešalnice barv

Dostava

Izris kopalnice

Obročno plačevanje

Vgradnja z 9,5% DDV

Darilni boni