Urejen vrt in okolica hiše

Vrtno orodje in pribor

Če imate pri roki kvalitetno orodje, ki ga potrebujete, je vrtno opravilo veliko lažje. V naših poslovalnicah lahko izbirate med manjšimi ročnimi orodji kot so lopatke, vilice za plevel in motika za sajenje. Nudimo vam tudi orodje za mestno vrtnarjenje, otroško orodje, lopate, vile, grablje in orodje za višinska vrtna opravila.

 

Pri nakupu vrtnega orodja pogosto velja pravilo, da se poceni nakup ne izplača na dolgi rok, zato bodite pozorni na kakovost. Orodja naj bodo iz nerjavečega jekla za daljšo obstojnost. Pazite na ustrezne dolžine ročajev in orodij, saj se boste s tem rešili nepotrebnega prepogibanja. Glave orodij, kot so lopate, grablje, vile in motike, naj bodo izdelane v enem kosu, brez varjenih in kovičenih mest. V nasprotnem primeru se orodje veliko hitreje deformira in poškoduje, saj je kovičeno ali varjeno mesto šibka točka.

 

Visokotlačni čistilci

Visokotlačni čistilci so odlični za čiščenje teras, zunanjih lesenih tal, vrtnega pohištva, balkonov, dvorišč in ostalih zunanjih površin. Hitro in enostavno odstranjujejo umazanijo, z dodatki pa si lahko olajšate bolj specifične funkcije, kot so čiščenje avtomobila, strešnih žlebov in cevi. 

 

Izbirate lahko med visokotlačnimi čistilci na hladno ali vročo vodo z različnimi pretoki in delovnimi ter maksimalnimi tlaki za najbolj optimalno čiščenje željenih površin.

Svetovanje

Mešalnice barv

Dostava

Izris kopalnice

Obročno plačevanje

Vgradnja z 9,5% DDV

Darilni boni