Fasada v gradnji na hiši z gradbenim odrom

Senčila

Na voljo so različne vrste zasteklitev. Za otroške sobe priporočamo lepljeno notranje steklo. Safety Plus zasteklitev s kaljenim zunanjim in lepljenim notranjim steklom na strešnih oknih poveča varnost, ker preprečuje, da bi se steklo, ob morebitnem razbitju, razletelo po prostoru. Okno z lepljenim notranjim steklom ima tudi 
izboljšano zvočno izolativnost.

 

Tudi notranja in zunanja senčila imajo svoje funkcije. S pravilno uporabo senčil boste poleti zmanjšali vdor toplote v stanovanje, pozimi pa preprečili njeno izgubo. Senčila pomagajo dnevno regulirati svetlobo in toploto, s čimer lahko dosežete natanko tako raven bivanja, kot želite.

 

Pri nas so na voljo različne vrste senčil, proizvajalca Velux:

Zunanje senčilo Velux


Zunanje mrežasto senčilo je napeto na zunanji strani, nad steklom. Zadržano sončno toploto odda v zrak, ne preprečuje pa pogleda na okolico. Je učinkovita zaščita pred sončno toploto - zaustavi do kar 80%. Senčilo zelo preprosto upravljamo iz notranje strani. Ko ga ne uporabljamo (oblačni dnevi ali pozimi) je neopazno spravljeno pod zgornjo kapo obrobe. Vgradnja je enostavna. Na voljo je v ročni, električni ali solarni izvedbi.

 

Notranji rolo Velux

 

Dekorativni in praktični roloji vam omogočajo zasebnost in nudijo osnovno zaščito pred premočno sončno svetlobo. Priporočamo za prostore, kjer potrebujete senčenje in dekoracijo. Na voljo je model z zatiči (RHL), ki omogoča zaustavitev v treh pozicijah in model z vodili, ki omogoča ustavljanje roloja v poljubnem položaju (RFL). 

 

Možno je ročno upravljanje ali upravljanje na električno ali sončno energijo.

 

Vgradnja je enostavna, z edinstvenim Pick&Click!® sistemom.

 

Roleta Velux

 

Zunanja roleta za strešna okna učinkovito zatemni prostor, ščiti pred vročino in točo. Nudi popolno zaščito pred vsemi vremenskimi pojavi. Je učinkovita zaščita proti sončni toploti in svetlobi, ščiti in varuje strešno okno pred različnimi vremenskimi vplivi, zagotavlja zasebnost in zmanjšuje hrup. Zvočna izolativnost pri uporabi zunanje rolete se v primeru dežja izboljša za 12 dB. Povečanje zvočne izolativnosti za 3 dB pomeni 50% manj zaznanega hrupa.

 

Možnosti upravljanja: ročno, na električno ali sončno energijo.

 

Roleto lahko kombinirate z notranjimi senčili.

 

Žaluzija Velux

 

Žaluzija Velux ponuja klasičen izgled za praktičen in natančen nadzor svetlobe. Zaradi te lastnosti priporočamo žaluzijo v vseh delovnih prostorih, kot je kuhinja ali pisarna. Z nastavitvijo lamel usmerimo svetlobo na delovno površino in preprečimo bleščanje. Notranjo žaluzijo odlikuje izjemno enostavno upravljanje. S pomočjo drsnika lahko natančno nadzirate kot in količino svetlobe. Višina drsnika je nastavljiva, upravljate pa ga z drsnikom, roko ali upravljalno palico. Lamele brez lukenj preprečujejo nenadzorovan vnos svetlobe. Žaluzija je na voljo v ročni ali električni izvedbi. Vgradnja je enostavna, z edinstvenim Pick&Click!® sistemom.

Svetovanje

Mešalnice barv

Dostava

Izris kopalnice

Obročno plačevanje

Vgradnja z 9,5% DDV

Darilni boni