Mlad par ureja dom z barvami

Kljuke in ključavnice

 

Opremite svoja vrata z vrhunskimi kljukami, okovji in ključavnicami iz naše raznolike ponudbe. Naša kategorija kljuk, okovij in ključavnic vključuje širok izbor izdelkov, ki zagotavljajo varnost, funkcionalnost in slog vaših vrat.

 

Nudimo različne vrste ključavnic, ki poskrbijo za varnost vašega doma. Na voljo so tudi kljuke za notranja in vhodna vrata v različnih dizajnih in materialih, ki se prilegajo vašemu dekorju. Poleg tega lahko izbirate med različnimi vrstami okovja za vrata, ki zagotavljajo gladko delovanje vrat in preprečujejo poškodbe.

 

Za dodatno udobje in zaščito vaših vrat vam ponujamo tudi blažilce za vrata, ki preprečujejo trdo zapiranje in poškodbe na stenah ter tleh.

 

Z našo kakovostno ponudbo kljuk, okovij in ključavnic lahko enostavno izboljšate varnost, funkcionalnost in slog svojih vrat. Odkrijte našo ponudbo in opremite svoj dom s kakovostnimi izdelki za vrata.

Ključavnica

 

Zagotovite varnost vašega doma z našimi kakovostnimi ključavnicami, ki nudijo zanesljivo zaščito pred nepooblaščenim vstopom.

 

Kljuka za notranja vrata

 

Odkrijte naše elegantne in funkcionalne kljuke za notranja vrata, ki dodajo stil in udobje vašemu domu. Ponujamo tako enodelne, kot tudi dvodelne kljuke, različnih oblik, barv in materialov.

 

Kljuka za vhodna vrata

 

Poskrbite za varnost in slog vaših vhodnih vrat z našimi trpežnimi in estetsko privlačnimi kljukami za vhodna vrata.

 

Okovje za vrata

 

Na voljo imamo širok izbor okovja za vrata, ki zagotavlja gladko delovanje vrat in dolgo življenjsko dobo.

 

Blažilec za vrata

 

Za dodatno udobje in zaščito vaših vrat izberite blažilce za vrata, ki preprečujejo trdo zapiranje in poškodbe na stenah ter tleh. V naši ponudbi boste našli samolepilne stenske blažilce in valjaste blažilce za vrata, ki jih pritrdimo z vijaki.

Svetovanje

Mešalnice barv

Dostava

Izris kopalnice

Obročno plačevanje

Vgradnja z 9,5% DDV

Darilni boni