Urejen vrt in okolica hiše

Ograjni sistemi

Ograjne mreže so prilagojene zunanjemu okolju in odporne na vremenske vplive. Izdelane so iz kakovostnih materialov, ki onemogočajo nastanek korozije. Prav tako so obstojne, stabilne, cenovno dostopne ter garantirajo varnost in zasebnost okolice hiše. Montaža žične ograje je enostavna, zato si jo lahko postavite kar sami. Ograjne mreže lahko služijo dekorativno funkcijo kot opora plezalnim rastlinam, okolico vrta pa si lahko polepšate tudi z dekorativnim peskom.

 

Za estetsko dovršen ograjni sistem sta odlični izbiri gabion in gabionska stena, ki okolici hiše ustvarita moderen izgled. Ponašata se z naravnim izgledom, visoko kvaliteto, dušenjem hrupa, stabilnostjo, praktičnostjo in enostavno montažo. V kombinaciji z izbranimi tlakovci lahko vaš vrt izgleda naraven in čudovit. Poskrbeli bosta za zasebnost vašega vrta in mirno piknikovanje v toplejših mesecih.
Okolico hiše lahko ogradite tudi s cepljenimi zidaki, ki bodo poskrbeli za eleganten izgled in harmonijo z naravo.

 

Panelne ograje so najpogosteje uporabljena vrsta ograje, saj nudijo hitro in enostavno montažo, odlikuje pa jih dolga življenska doba. Vzdrževanje je enostavno, vgradnja pa je mogoča na širokem spektru terenov. Primerne so za ograditev tako okolice hiš kot tudi javnih površin.

Svetovanje

Mešalnice barv

Dostava

Izris kopalnice

Obročno plačevanje

Vgradnja z 9,5% DDV

Darilni boni