Mlad par ureja dom z barvami

Tesnilne mase in lepila

 

Glavna naloga tesnilnih mas je preprečiti vstop vode ali druge tekočine, vodne pare, zraka in nečistoč v stična mesta. Tesnilni material se mora prilagoditi gibanju stikov. Tesnilne mase se uporabljajo na notranjih in zunanjih površinah. Odlikuje jih velika elastičnost in temperaturna obstojnost ter dober oprijem na različne materiale kot so steklo, keramika, kovina, les, kamen, umetne mase, emajli, betoni in opeka. 

 

Lepila zagotavljajo trdno in zanesljivo povezavo različnih materialov. Uporabljamo jih za različne namene, npr. za lepljenje okenskih polic, stopnic, podnožij in za drugo notranjo ali zunanjo uporabo. Ponujamo vam bogat nabor lepil za različne namene npr. lepila za les, montažna lepila, sekundna lepila, Mekol lepila, različni lepilni trakovi, pištole za lepljenje itd.

Lepilo za les

Lepilo za les je oblikovano posebej za trdno in trajno lepljenje lesenih elementov. Nudi močno vez in odpornost na obremenitve.

 

Sekundno lepilo

Sekundno lepilo je univerzalno lepilo ki trdno zlepi različne materiale v nekaj sekundah. Idealno je za hitre popravke in lepljenje manjših elementov. Najboljši učinek lepljenja je dosežen na gladki in enakomerni površini. Zagotavlja hitro sušenje in trdno vez.

 

Mekol lepilo

Mekol lepilo je prepoznavno po visoki kakovosti in se uporablja za širok spekter materialov. Disperzijsko lepilo omogoča trdno povezavo in dolgotrajno obstojnost. Je primerno za otroke in se najpogosteje uporablja za lepljenje papirja, kartona, lesa, tekstila, usnja, skaja, plute, fotografij in podobno.

 

Tesnilna masa

Tesnilne mase nudijo zanesljivo zaščito pred vodo, vetrom in prahom. Uporabljajo se za tesnjenje spojev in fug na različnih površinah, zatesnitev različnih puščanj ter hidroizolacijo površin. Na voljo so različne tesnilne mase

  • Akrilna tesnilna masa
  • Dvokomponentna tesnilna masa
  • Silikonska tesnilna masa
  • Lepilno tesnilna masa

 

Montažno lepilo in montažna pena

Montažno lepilo in pena sta nepogrešljiva pri montaži različnih materialov, kot so les, kovina, plastika itd. Zagotavljata trdno povezavo in zvočno izolacijo. Montažna lepila in pene uporabljamo pri montaži okenskih okvirjev in vratnih podbojev, za zapolnitev praznih mest, razpok in špranj; tudi za akustično in toplotno izolacijo v strešnih območjih, pri ogrevalnih sistemih, sanitarijah in inštalacijah.

 

Pištola za lepljenje

Pištola za lepljenje je nepogrešljiv pripomoček pri natančnem in enostavnem nanosu lepila na različne površine. Večinoma se uporablja pri izdelovanju dekorativnih izdelkov in pri manjših popravilih v gospodinjstvu.

 

Lepilni trak

V naši ponudbi boste našli mnogo lepilnih trakov za različne namene:

Svetovanje

Mešalnice barv

Dostava

Izris kopalnice

Obročno plačevanje

Vgradnja z 9,5% DDV

Darilni boni