Kopalnica v peščenih barvah z belo keramiko

Zaključne letve za keramiko in pribor za polaganje

Pri polaganju keramike ne smemo pozabiti na zaključne letve za keramiko. Za stene priporočamo uporabo polkrožnih letev, medtem ko so za tla primerne kotne letve za keramiko, ki poskrbijo za zaščito robov in lepše detajle.

 

V razdelku zaključnih profilov za keramiko je naša ponudba zelo široka, saj zajema številne inox zaključne letve za keramiko, alu zaključne letve za keramiko, PVC letve, sanitarne zaključne letve ter letve za laminat. Piko na i pa prostoru dodajo najrazličnejše okrasne letve, ki so na voljo v vseh naših salonih keramike.

 

En izmed pomembnejših korakov je seveda tudi polaganje zaključnih letev za keramiko, kjer je pomembno, da uporabljate primeren pribor za polaganje keramike. Brez skrbi, tudi pri tem vam lahko pomagamo mi. Naši svetovalci so vam na voljo z vsemi nasveti in odgovori na vaša vprašanja, hkrati pa vam svetujejo, kateri pripomočki so v vašem primeru najboljši.

 

Ravno tako boste pri polaganju keramike potrebovali križce in ostali pribor, kot so gladilke, gobe, obrobe za keramiko ter vogalniki. Oglasite se v poslovalnicah Domtrade, kjer boste s pomočjo naših strokovnih svetovalcev našli ves potreben pribor za polaganje zaključnih letev.

 

Dobavitelji

Svetovanje

Mešalnice barv

Dostava

Izris kopalnice

Obročno plačevanje

Vgradnja z 9,5% DDV

Darilni boni