Mlad par ureja dom z barvami

Specialna čistila

 

Vsakodnevni umazani gospodinjski aparati, keramika z madeži vodnega kamna, plesen in še veliko drugih nečistoč se znajde v vašem domu, zato si verjetno ne predstavljate doma brez kvalitetnih čistil.

 

Poseben izziv predstavlja posebna nega, ki ga zahtevajo moderna stanovanjska oprema in gospodinjski aparati. Uporaba enega čistila ne zadostuje za vsako težavo, ki se pojavi. Brez pravilne nege bodo materiali in površine hitro postali neprivlačni in brez leska.

 

Kopalnica in stranišče sta posebno občutljivi področji v gospodinjstvu, ko gre za čiščenje. Zdravju škodljivi klici in bakterije se lahko brez težav prenašajo z dotikom, zato sta za lastno dobro počutje odločilna čisti in higiensko neoporečni tuš in stranišče.

 

Plesen v gospodinjstvu je resna težava, ki je ne smete spregledati. Vsi trosi plesni so v visoki koncentraciji zdravju škodljivi in lahko povzročijo alergijske reakcije. Plesen je treba ustrezno uničiti in površino dezinficirati.

 

Tla iz ploščic, terakote, marmorja ali granita zahtevajo redno in temeljito nego. V nasprotnem primeru lahko barve zbledijo ali pa se tla površinsko poškodujejo.

Svetovanje

Mešalnice barv

Dostava

Izris kopalnice

Obročno plačevanje

Vgradnja z 9,5% DDV

Darilni boni