Mlad par ureja dom z barvami

Specialna čistila

 

Specialna čistila Mellerud predstavljajo vrhunsko linijo izdelkov, zasnovanih za učinkovito čiščenje in vzdrževanje različnih površin v domačem okolju. Mellerud je priznana blagovna znamka, ki ponuja visoko kakovostna čistila, znana po svoji moči pri odstranjevanju najtrdovratnejših madežev in umazanije. Ponujamo vrhunska čistila znamke Mellerud za različne namene - čistilo za vodni kamen, čistilo za plesen, premaz in čistilo za ploščice, čistilo za fuge, odstranjevalec silikona, čistilo za parket, čistilo za marmor in več! Tukaj si preberite še nekaj več o najbolj iskanih čistilih Mellerud.

Čistilo za vodni kamen

 

Za učinkovit boj proti trdovratnem vodnem kamnu priporočamo topilo za vodni kamen in rjo Mellerud. Topilo temeljito in hitro odstranjuje vodni kamen, vodne madeže, rjo, milne obloge, robove umazanije in ostalo neprivlačno umazanijo s kopalnih kadi, umivalnikov, prh, stranišč in armatur.

 

Nerazredčeno sredstvo razpršite po površini ali nanesite z vlažno krpo ali gobico. Pustite nekaj minut učinkovati. Trdovratne obloge po potrebi dodatno zdrgnite z gobico. Na koncu sperite z vodo.

Čistilo za plesen

 

Za spopadanje s plesnijo vam bo vsekakor prav prišlo sredstvo za odstranjevanje plesni Mellerud, brez klora in vonja. S tapet, ometa, zidov, fug, ploščic, lesa, kamna, umetnih mas in tekstila odstranjuje plesen in spore od plesni. Še posebej priporočljivo za dnevne sobe, spalnice in otroške sobe. Razkužuje in odstranjuje tudi biološke sloje okoli armatur, odtočnih odprtin in pip za prho.

 

Pršite samo z iztegnjenimi rokami, stran od telesa in obraza. Prizadete površine predhodno ne obdelajte. Sredstvo enakomerno razpršite in pustite učinkovati najmanj 1 uro; na huje prizadetih površinah dlje (najbolje cez noč). Potem zdrgnite z mehko krtačo ali gobico in zberite ostanke. Temeljito obrišite z vlažno gobico ali krpo.

Čistilo in premaz za ploščice

 

Za čiščenje ploščic vam priporočamo čistilo za stenske in talne ploščice Mellerud, ki odstrani vodni kamen in vodne madeže, ostanke mila, umazanijo in ostale neprivlačne obloge. Namenjeno za redno čiščenje in nego stenskih in talnih ploščic v kopalnici, wc-ju in dnevnih prostorih. Primerno tudi za odstranjevanje manjših cementnih ostankov.

 

Za redno čiščenje in nego natočite 1 posodico (ca. 125 ml) v vedro tople vode. Dobro premešajte. Nanesite z gobo ali brisalcem, za krajši čas pustite delovati in nato kot ponavadi umijte. Pri močnejši umazaniji nanesite samo čistilo in zdrgnite z gobo ali sirkovo krtačo. Na koncu sperite z vodo.

Čistilo in loščilo za parket

 

Čistilo in loščilo za parket Mellerud z eno potezo čisti in neguje vse vrste lakiranega parketa in lesenih talnih oblog. Osvežuje, odbija umazanijo, ščiti in tal ne naredi spolzkih. Sijaj dosežete brez poliranja. Redna uporaba ščiti pred predčasnimi znaki staranja, kot so npr. potemnitev, sivenje in nabrekanje lesenih talnih oblog. Za laminat pa uporabite čistilno in negovalno sredstvo za laminatne in plutovinaste talne obloge Mellerud.

 

Nerazredčeno čistilo in loščilo za parket MELLERUD dodajte topli vodi za pomivanje tal. Odmerjanje: 1/2 skodelice čistila in loščila za parket Mellerud dodajte vedru tople vode. Dobro premešajte. Enakomerno nanesite s krpo in obrišite tla, kot bi jih sicer. Sredstva ne pobrišite, ampak pustite, da se posuši. Sijaj se pojavi sam od sebe.

Čistilo za fuge

 

Za učinkovito čiščenje fug vam priporočamo uporabo čistila za fuge Mellerud. Odstranjuje mastno in oljno umazanijo, sledi uporabe, obloge, ostanke negovalnih sredstev itd. s stenskih in talnih fug. Za fuge pri ploščicah, klinkerju, zaslonih, obrobah, naravnem kamnu, spojih ogledal v kuhinji in kopalnici.

 

Nerazredčeno razpršite po fugah in pustite učinkovati nekaj minut. Nato fuge obdelajte z gobo ali krtačo, ki jo sproti redno izpirate v čisti vodi.

Čistilo za marmor

 

Čistilno in negovalno sredstvo za marmor Mellerud v prostorih osvežuje, odbija umazanijo in ščiti vse marmorne površine, kot so tla, stopnice, okenske police itd. Še posebej primerno za površine z visokim sijajem ter naravni in umetni kamen. Kot vzdrževalno čistilo tal ne naredi spolzkih.

 

3-5 zamaškov sredstva dodajte vedru (8-10 l) tople vode. Dobro premešajte. Enakomerno nanesite z vlažno krpo, potem obrišite in počakajte, da se posuši. Sijaj se naredi sam od sebe. Površino lahko potem, ko se posuši, spolirate do visokega sijaja z mehko krpo.

 

Svetovanje

Mešalnice barv

Dostava

Izris kopalnice

Obročno plačevanje

Vgradnja z 9,5% DDV

Darilni boni