Sanitarni izdelki v modro sivi kopalnici

Bideji

Kaj najdete v modernih kopalnicah, kar nekoč ni bilo poznano? Bide, seveda.

 

Bideji so bili izumljeni za izboljšanje higienskih standardov in kakovosti življenja. Čeprav ne morejo nadomestiti kadi ali tuša, so izjemno priročni za hitro in enostavno higieno.

 

Pri izbiri bideja, tako kot pri WC školjkah, je pomembno upoštevati prostorske omejitve in ujemanje odtokov. Izberite med raznoliko ponudbo visečih bidejev vrhunske kakovosti.

 

Imate vprašanja pri nakupu? Obiščite naš salon keramike, kjer vam bomo z veseljem pomagali pri izbiri.

Viseči bideji

 

Viseči bideji imajo številne prednosti, zaradi katerih so priljubljena izbira v sodobnih kopalnicah. Ključne prednosti visečih bidejev so:

 

  • Enostavno čiščenje. Ker so viseči bideji nameščeni na steno, je tla pod njimi enostavno očistiti. To prispeva k boljši higieni in lažjemu vzdrževanju čistoče v kopalnici.

 

  • Sodoben in eleganten videz. Viseči bideji imajo sodoben dizajn, ki daje kopalnici eleganten in minimalističen videz. Estetsko se dobro ujemajo z drugimi visečimi sanitarnimi elementi, kot so viseče WC školjke.

 

  • Prihranek prostora. Viseči bideji zavzamejo manj prostora kot stoječi bideji, kar je še posebej koristno v manjših kopalnicah. S tem se optimizira razporeditev prostora in izboljša funkcionalnost kopalnice.

 

  • Prilagodljiva višina. Pri montaži visečega bideja je mogoče prilagoditi višino glede na potrebe uporabnikov, kar povečuje udobje in ergonomijo uporabe.

 

  • Boljša higiena. Ker viseči bideji omogočajo lažje čiščenje tal, se zmanjša možnost kopičenja bakterij in umazanije, kar prispeva k boljši higieni celotne kopalnice.

 

  • Enostavna namestitev. Viseči bideji so pogosto enostavni za namestitev in vzdrževanje, še posebej v primerih, ko so stenske instalacije že pripravljene.

 

  • Trajnost. Viseči bideji so običajno izdelani iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in odpornost proti poškodbam ter obrabi.

 

Te prednosti naredijo viseče bideje praktično in estetsko privlačno izbiro za sodobne kopalnice, ki zahtevajo funkcionalnost, higieno in elegantno zasnovo.

Svetovanje

Mešalnice barv

Dostava

Izris kopalnice

Obročno plačevanje

Vgradnja z 9,5% DDV

Darilni boni