Črno kopalniško pohištvo v beli marmornati kopalnici

Kopalniški bloki in omare

Poleg kopalniških blokov, kjer izbirate med že sestavljenimi elementi, lahko izberete tudi posamezne kose pohištva. Kopalniške omarice si lahko sestavite sami in ustvarite unikatno kombinacijo, ob kateri vam bo vsako jutro zastal dih. S pomočjo naše pestre izbire elementov bo vaša kopalnica točno takšna, kot ste si vedno želeli.

 

Če razmišljate o tem, ali bi v kopalnici imeli omarice, večje kopalniške omare ali samo police za shranjevanje, se oglasite pri nas. Obiščite naše razstavne salone ali naročite izris kopalnice.

 

Najdite popolne kopalniške omare za vašo sanjsko kopalnico!

Kopalniški blok

Kopalniški bloki so idealna izbira za tiste, ki želijo enostavno in hitro prenoviti svojo kopalnico. S kopalniškimi bloki vam ni treba skrbeti za iskanje posameznih kosov pohištva, saj so že sestavljeni in pripravljeni za namestitev. Na voljo so v različnih stilih, od moderne do klasične kopalniške opreme, kar omogoča, da se prilegajo vsakemu prostoru in okusu.

 

Kopalniški blok z umivalnikom

Kopalniški blok z umivalnikom nudi učinkovito rešitev za funkcionalen in estetski videz vaše kopalnice. Zasnovani so tako, da omogočajo enostavno in hitro namestitev, pri čemer vam prihranijo čas in trud pri iskanju posameznih kosov pohištva.

 

Kopalniška omara

Kopalniške omare ponujajo obilico prostora za shranjevanje vaših toaletnih potrebščin, brisač in drugih kopalniških dodatkov. Ne glede na to, ali potrebujete veliko kopalniško omaro z več predali ali manjšo stensko omarico za shranjevanje, si lahko s kopalniško omaro opremite kopalnico po vaših potrebah.

Svetovanje

Mešalnice barv

Dostava

Izris kopalnice

Obročno plačevanje

Vgradnja z 9,5% DDV

Darilni boni