Mlad par ureja dom z barvami

Notranja vrata

Notranja vrata Lip Bled

Raziščite široko paleto elegantnih in funkcionalnih notranjih vrat, ki bodo dopolnila videz in slog vašega doma. Naša kategorija notranjih vrat ponuja različne stile, materiale in dimenzije, ki ustrezajo vašim potrebam in estetskim željam. Izpostavljamo notranja vrata priznanih izvajalcev Lip Bled in JELD-WEN.

 

Z našimi notranjimi vrati lahko ustvarite prostorsko ločitev po meri vaših želja. Odkrijte našo ponudbo in izberite notranja vrata, ki bodo ustrezala vašemu življenjskemu slogu in obogatila vaš dom.

 

Notranja vrata Lip Bled

 

V naši ponudbi imamo vrata slovenskega podjetja Lip Bled, ki že 70 let ustvarja Blejsko tradicijo. Njihovi produkti ustrezajo najvišjim estetskim in kakovostnim standardom. »Pesem gozda v vašem domu!« je slogan, kateremu sledijo že vrsto let in jih uvršča med vrhunske proizvajalce.

 

 

Notranja vrata JELD-WEN

 

V naših salonih pa najdete tudi vrata proizvajalca JELD-WEN, ki je večino prisoten v Severni Ameriki, Evropi in Avstraliji. Ponujajo celotno linijo notranjih vrat, ki ustrezajo vsakemu stilu in so primerna za vsak žep. Od preprosti, sodobnih do zahtevnejših bogatih vrat – odločitev je vaša. Poiščite vrata, ki bodo navdušila vaš dom.

 

Svetovanje

Mešalnice barv

Dostava

Izris kopalnice

Obročno plačevanje

Vgradnja z 9,5% DDV

Darilni boni