Domtrade
Žabnica 68
Žabnica
4209
Slovenija
info@domtrade.si
Facebook

Notranja vrata

Notranja vrata Lip Bled

Izberite kakovostna notranja vrata

S številnimi odločitvami moramo živeti kar nekaj časa. Kot na primer z odločitvijo, katera vrata si izberemo za dom. Pri nas smo mnenja, da je življenje mnogo preveč zanimivo, da bi ga preživljali za pustimi vrati. Dolgčas nima med vašimi štirimi stenami kaj iskati. Zato so naša vrata drugačna. Živahnejša, zgovornejša. Tudi notranje vrednote štejejo. Samoumevno je, da je kakovost naših vrat vrhunska. Za moderno bivanje pri nas dobite vrata z jasnim sporočilom.

 

rjava notranja vratanotranja vrata colorlinenotranja vrata visiolinenotranja vrata topline

 

Notranja vrata Lip Bled

V naši ponudbi imamo vrata slovenskega podjetja Lip Bled, ki že 70 let ustvarja Blejsko tradicijo. Njihovi produkti ustrezajo najvišjim estetskim in kakovostnim standardom. »Pesem gozda v vašem domu!« je slogan, kateremu sledijo že vrsto let in jih uvršča med vrhunske proizvajalce.

 

DO 22.11. 12% SEJEMSKI POPUST NA NOTRANJA VRATA IN PODBOJE LIP BLED.

 

 notranja vrata JELD-WENNotranja vrata JELD-WEN iz hrasta

 

Notranja vrata JELD-WEN

V naših salonih pa najdete tudi vrata proizvajalca JELD-WEN, ki je večino prisoten v Severni Ameriki, Evropi in Avstraliji. Ponujajo celotno linijo notranjih vrat, ki ustrezajo vsakemu stilu in so primerna za vsak žep. Od preprosti, sodobnih do zahtevnejših bogatih vrat – odločitev je vaša. Poiščite vrata, ki bodo navdušila vaš dom.

 

NOTRANJA VRATA COLORLINE
Opis izdelka
NOTRANJA VRATA COLORLINE
NOTRANJA VRATA TOPLINE
Opis izdelka
NOTRANJA VRATA TOPLINE
NOTRANJA VRATA VISIOLINE
Opis izdelka
NOTRANJA VRATA VISIOLINE