Orodje zloženo v škatli

Delovna oblačila

Delovna jakna

Delovna jakna je funkcionalen inn vzdržljiv kos oblačila, zasnovan za zaščito delavcev pred vremenskimi vplivi, umazanijo in obrabo v različnih delovnih okoljih. Izdelana je iz robustnih materialov, kot so bombaž, poliester ali mešanice teh tkanin, pogosto z dodatno oblogo za toploto in udobje.

 

Delovne jakne običajno vključujejo številne žepe za shranjevanje orodja in opreme, ojačane šive za dodatno vzdržljivost ter odsevne trakove za večjo vidljivost in varnost. Namenjene so zagotavljanju tako zaščite kot funkcionalnosti, kar delavcem omogoča učinkovito in varno opravljanje nalog v različnih pogojih.

 

Zaščitna oblačila

Zaščitna oblačila so specializirana oblačila, namenjena zaščiti delavcev pred različnimi nevarnostmi v delovnem okolju. Izdelana so iz trpežnih materialov, ki ščitijo pred mehanskimi poškodbami in drugimi tveganji. Zaščitna oblačila vključujejo delovne jakne, hlače, kombinezone, rokavice in obutev.

 

Pogosto imajo dodatne funkcionalnosti, kot so odsevni trakovi za večjo vidljivost, več žepov za orodje ter ojačani šivi in kolena za večjo vzdržljivost. Njihov cilj je zagotavljanje varnosti in udobja, kar omogoča delavcem učinkovito in varno opravljanje nalog.

Svetovanje

Mešalnice barv

Dostava

Izris kopalnice

Obročno plačevanje

Vgradnja z 9,5% DDV

Darilni boni