Fasada v gradnji na hiši z gradbenim odrom

Izolacija fasade

Izolacija fasade je ključna komponenta vsakega energetsko učinkovitega doma, ki ne zagotavlja le prijetnega bivanja, temveč tudi manjšo porabo energije. Naša ponudba materialov za izvedbo fasadne izolacije obsega visokokakovostne izolacijske plošče iz ekspandiranega polistirena (stiropora), zasnovane za optimalno toplotno učinkovitost in trajnost ter kameno volno.

Stiropor EPS


Izolacijske plošče so priljubljen in učinkovit material za toplotno izolacijo stavb. Uporaba izolacijskih plošč iz ekspandiranega polistirena je pogosta v gradbeni industriji zaradi njihovih odličnih izolacijskih lastnosti, enostavne vgradnje in ugodnih cen. EPS fasadni stiropor je naravi in okolju prijazen material. Pri načrtovanju izolacije stavbe je pomembno upoštevati specifične zahteve objekta, regionalne podnebne pogoje in druge dejavnike.

 

Poleg navadnega fasadnega stiropora je na voljo tudi grafitni stiropor, ki je oplemeniten z grafitnimi reflekcijskimi drobnimi delci. Izboljšana sestava stiropora zmanjšuje prenos toplote ter tako pozitivno vpliva na toplotno izolacijske sposobnosti.

 

Kamena volna


Kamnini bazalt in diabaz sta osnovni surovini za proizvodnjo kamene volne. Z dodatki emulzije in veziv dobimo izdelek katerega odlikuje trdnost, vodoodbojnost in negorljivost. Praktično je kamena volna primerna za izolacijo vseh delov stavb. Oblika in trdnost sta prilagojeni glede na uporabo, možnost dobave v ploščah in lamelah. 

Svetovanje

Mešalnice barv

Dostava

Izris kopalnice

Obročno plačevanje

Vgradnja z 9,5% DDV

Darilni boni