Gradbeni žerjavi z gradbenim materialom v somraku

Talna izolacija

Talna izolacija

Ekstrudirani polistiren styrodur 2800 C

Odlično toplotno izolativne plošče z visoko tlačno trdnostjo 300 kPa omogočajo trajno rešitev toplotne izolacije bolj ali manj obremenjenih tlakov. Zaradi svoje vodoodbojnosti so še posebej primerne za vse tlake, ki so potencialno izpostavljeni vlagi in vodi (kopalnice, garaže, kleti ...).

 

Dimenzija plošč: 1250 x 600

Stiropor EPS

Stiropor je eden najbolj vsestransko uporabnih materialov, nudi odlično zvočno in toplotno izolacijo. S časom ne spremeni oblike in svojih lastnosti. Na voljo so debeline od 1 cm dalje in različne trdote od EPS 50 dalje. Dimenzije plošč: 50 x 100 cm.

Kamena volna

Kamnini bazalt in diabaz sta osnovni surovini za proizvodnjo kamene volne. Z dodatki emulzije in veziv dobimo izdelek katerega odlikuje trdnost, vodoodbojnost in negorljivost. Praktično je kamena volna primerna za izolacijo vseh delov stavb. Oblika in trdnost sta prilagojeni glede na uporabo, možnost dobave v ploščah in lamelah.

EPS plošča za talno gretje

Plošča iz EPS s profilom za polaganje cevi za izvedbo talnega ogrevanja v prostorih, kjer je skupna debelina slojev omejena (adaptacije).

EPS kroglice

EPS KROGLICE se uporabljajo za pripravo lahkih betonov in izolacijskih ometov ter za različna polnila.

Svetovanje

Mešalnice barv

Dostava

Izris kopalnice

Obročno plačevanje

Vgradnja z 9,5% DDV

Darilni boni