Gradbeni žerjavi z gradbenim materialom v somraku

Talna izolacija

Pri gradnji ali prenovi vašega doma je pravilna talna izolacija ključnega pomena za ustvarjanje udobnega in energijsko učinkovitega bivalnega prostora. Ponujamo vam široko paleto vrhunskih talnih izolacijskih materialov, med katerimi boste zagotovo našli idealno rešitev za vaše potrebe npr.:

 

Stiropor EPS

 

Stiropor je eden izmed najbolj vsestransko uporabnih materialov. Njegova lahka struktura omogoča enostavno vgradnjo, hkrati pa učinkovito zmanjšuje toplotne mostove in izolira pred hrupom. Na voljo je v različnih debelinah, kar omogoča prilagoditev izbire glede na specifične zahteve vašega projekta. S časom ne spremeni oblike in svojih lastnosti. Na voljo so debeline od 1 cm dalje in različne trdote od EPS 50 dalje

 

Dimenzije plošč: 50 x 100 cm

 

Ekstrudirani polistiren styrodur 2800 C

 

Ekstrudirani polistiren Styrodur 2800 C je visokokakovosten material, znan po svoji odlični toplotni izolaciji. Z njim lahko enostavno izboljšate toplotno učinkovitost vašega talnega sistema, kar pripomore k zmanjšanju izgub energije in s tem nižjim stroškom ogrevanja. Poleg tega je Styrodur 2800 C trpežen in odporen na vlago, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo vaše talne izolacije.

 

Odlično toplotno izolativne plošče z visoko tlačno trdnostjo 300 kPa omogočajo trajno rešitev toplotne izolacije bolj ali manj obremenjenih tlakov. Zaradi svoje vodoodbojnosti so še posebej primeren za vse tlake, ki so potencialno izpostavljeni vlagi in vodi (kopalnice, garaže, kleti ...).

 

Dimenzije plošč: 1250 x 600 cm

 

EPS plošče za talno gretje

 

Plošče iz EPS s profilom za polaganje cevi so primerne za izvedbo talnega ogrevanja v prostorih, kjer je skupna debelina slojev omejena (adaptacije). Te plošče omogočajo učinkovito distribucijo toplote po vašem prostoru, hkrati pa zagotavljajo tudi izvrstno toplotno izolacijo navzdol. S tem dosežete prijetno temperaturo talne površine in zmanjšate stroške ogrevanja.

 

EPS kroglice

 

EPS Kroglice se uporabljajo za pripravo lahkih betonov in izolacijskih ometov ter za različna polnila. Omogočajo izdelavo izolacijskih plasti po meri, kar je še posebej uporabno pri zahtevnejših projektih. Uporabite jih lahko v kombinaciji z drugimi izolacijskimi materiali za optimalne rezultate.

Svetovanje

Mešalnice barv

Dostava

Izris kopalnice

Obročno plačevanje

Vgradnja z 9,5% DDV

Darilni boni