Domtrade
Žabnica 68
Žabnica
4209
Slovenija
info@domtrade.si
Facebook

Podjetje

Spoštovani!

Podjetje DOM trade d.o.o., Žabnica je bilo ustanovljeno leta 1989 kot družinsko podjetje. Že od samega začetka tržimo gradbeni material, vsako leto pa svojemu prodajnemu programu dodajamo nove skupine artiklov.
 
Znani smo po svojem sloganu VSE ZA GRADNJO OD TEMELJEV DO STREHE IN OBNOVO, saj kupca vodimo po nakupih osnovnega gradbenega materiala, kasneje specifičnih izdelkov za zaključna gradbena dela in keramike, in končno izdelkov za obnovo in vzdrževanje doma, vrta in okolice.
 
Sodelujemo z najkvalitetnejšimi priznanimi tujimi in domačimi proizvajalci materialov za gradnjo, sanacijo in obnovo, saj je naše vodilo ponuditi kupcem kvalitetne materiale, jim svetovati ob nakupu in posredovati najboljše izvajalce za vgradnjo. Sledimo novim trendom v gradbeništvu in vse novosti posredujemo kupcem. Stalno izobražujemo svoje prodajno osebje, organiziramo izobraževanja za naše pogodbene kupce, izvajalce gradbenih del. Podpiramo športna in kulturna društva in prireditve in tako skrbimo za korektne odnose z lokalnim okoljem.
 
DOM TRADE d.o.o.,Žabnica je solastnik podjetja TOPDOM d.o.o., ki je vodilni trgovec z gradbenim materialom in keramiko v Sloveniji.
 
V letu 2018 zaposlujemo 73 delavcev.
 
Svoj cilj vidimo v celoviti ponudbi izdelkov za gradnjo in obnovo po celi Gorenjski, zato smo v letu 2000 odprli prodajni center s salonom keramike v Lescah, v letu 2006 v Žabnici posodobili in razširili prodajni center s salonom keramike, v katerem smo močno razširili prodajni program, leta 2011 pa v Kranju uredili sodoben prodajni center s salonom keramike in se tako še bolj približali strankam v Kranju in okolici.
 
V letu 2004 smo uspešno zaključili projekt gradnje sedmih stanovanjskih hiš za prodajo, saj so bili vsi objekti prodani, so vseljeni in služijo svojemu namenu.
 
Naša vizija in želja je ostati vodilni ponudnik gradbenih materialov in keramike na Gorenjskem in s svojo široko ponudbo, servisom, svetovanjem in logistiko omogočiti ugoden in udoben nakup v vsak dom.

 

VABLJENI V PRODAJNE CENTRE V ŽABNICI, LESCAH in KRANJU.