O podjetju

Podjetje

Družinsko podjetje s tradicijo

ustanovljeno leta 1989.

Dolgoročna partnerstva

z dobavitelji in skupino Topdom (25 let).

Družbena odgovornost

dobrodelno donatorstvo in donatorstvo športnikom, društvom.

Okoljska odgovornost

skrbno ločevanje odpadkov.

Kakovost

s katero omogočamo višji standard poslovanja in bivanja našim kupcem.

Odzivnost

ker sta hitrost in fleksibilnost naši prednosti.

Leta 1989 se je v majhni garaži v Žabnici na Gorenjskem začela zgodba o uspehu. Ustanovitelj je dobil idejo o samostojni podjetniški poti in ustanovil pogodbeno organizacijo Dom. Že v takratnem času se je podjetje ukvarjalo s prodajo gradbenega materiala, skozi leta pa se je prodajni program širil in razvijal. Leta 1993 se je podjetje preimenovalo v Dom Trade d.o.o. – ime, ki ga poznamo še danes.
 

Prodaja je od samega začetka strmo rasla in prvotna trgovina v Žabnici je leta 2000 postala premajhna za obvladovanje visokega povpraševanja in velikega števila kupcev po celotni Gorenjski. Omenjenega leta smo zato odprli nov prodajni center s salonom keramike v Lescah, leta 2006 pa smo tudi trgovino v Žabnici posodobili in razširili s salonom keramike in kvalitetno ter raznoliko ponudbo. Za karseda dobro pokritost po celotni regiji, pa je leta 2011 poskrbela nova sodobna poslovalnica s salonom keramike v Kranju.

 

Znani smo po svojem sloganu VSE ZA GRADNJO OD TEMELJEV DO STREHE IN OBNOVO, saj kupca vodimo po nakupih osnovnega gradbenega materiala, kasneje specifičnih izdelkov za zaključna gradbena dela in keramike in končno izdelkov za obnovo in vzdrževanje doma, vrta in okolice.

 

Smo solastniki in del podjetja TOPDOM d.o.o., ki je vodilni trgovec z gradbenim materialom in keramiko v Sloveniji. Sodelujemo z najkvalitetnejšimi priznanimi tujimi in domačimi proizvajalci materialov za gradnjo, sanacijo in obnovo, saj je naše vodilo ponuditi kupcem kvalitetne materiale, jim svetovati ob nakupu in posredovati najboljše izvajalce za vgradnjo. Sledimo novim trendom v gradbeništvu in vse novosti posredujemo kupcem. Stalno izobražujemo svoje prodajno osebje, organiziramo izobraževanja za naše pogodbene kupce, izvajalce gradbenih del.

 

V letu 2022 imamo 97 zaposlenih.

 


VIZIJA
Ostati vodilni ponudnik gradbenih materialov in keramike na Gorenjskem in s svojo široko ponudbo, servisom, svetovanjem in logistiko omogočiti ugoden in udoben nakup v vsak dom.


CILJ
Zagotavljati celovito ponudbo za gradnjo in obnovo po celotni Gorenjski.
Skrbeti za zadovoljstvo zaposlenih, ohranjati pozitivno klimo in kulturo podjetja ter s tem kupcem nuditi najboljšo uporabniško izkušnjo.


PROJEKTI
Uspešno zaključen projekt gradnje sedmih stanovanjskih hiš za prodajo na Šutni pri Kranju.
Odprtje novega butičnega hotela Triangel v Gozd Martuljku.


 

VABLJENI V PRODAJNE CENTRE v ŽABNICI, LESCAH in KRANJU.

 

 

izkaznica-podjetja

Izkaznica podjetja

zaposlitev-v-dom-trade-u

Zaposlitev v DOM TRADE-u

3 poslovalnice

PRODAJNI CENTER KRANJ

Gradbeni center in salon keramike

PRODAJNI CENTER LESCE

PRODAJNI CENTER ŽABNICA

Gradbeni center in salon keramike

Podatki o podjetju

Naslov

DOM TRADE, TRGOVSKO PODJETJE, D.O.O. ŽABNICA

ŽABNICA 68

4209 Žabnica

Podjetje

Matična številka: 5755336

ID št. za DDV: SI15830560

Leto zaposlitve: 1989

Število zaposlenih: 62

 

Banka

Banka Koper d. d.

SI56 10108090 537 0003 

Skb Banka d.d.

SI56 0313 8100 0750 633