Sanitarna armatura v beli kopalnici

Kuhinjske armature

Princip kuhinjske armature, ki jo potrebujemo za pomivalno korito, je podoben kot pri armaturah za umivalnike. Ena ključnih razlik je daljši vrat kuhinjske armature, ki omogoča, da lahko v korito postavite tudi večje posode.

 

Sodobno oblikovani modeli se ponašajo z odličnim dizajnom in funkcionalnostjo. Izbira je zagotovo lažja, če armature lahko vidimo in preizkusimo v živo.

 

Vse to je mogoče v naših salonih keramike, kjer vam bomo z veseljem pomagali pri izbiri prave kuhinjske armature za vaš dom.

Koraki pri izbiri kuhinjske armature

 

 1. Ugotovite svoje potrebe

  • Premislite, kako se bo kuhinjska pipa vmestila v vaš prostor. Ali potrebujete visoko kuhinjsko pipo ali raje kompaktno armaturo za manjši prostor?
 2. Razmislite o dizajnu

  • Kuhinjska armatura mora ustrezati stilu vaše kuhinje. Izbirate lahko med modernimi, klasičnimi ali minimalističnimi modeli. Pomembno je, da se kuhinjska pipa sklada z ostalo opremo in pohištvom.
 3. Preverite funkcionalnost

  • Sodobne armature za kuhinjo ponujajo različne funkcije, kot so izvlečne glave in prilagodljivi tokovi vode. Razmislite, katere funkcionalnosti so vam najbolj pomembne.
 4. Materiali in vzdržljivost

  • Izberite kuhinjske pipe iz kakovostnih materialov, ki so enostavni za čiščenje. Nerjaveče jeklo je priljubljena izbira zaradi svoje trpežnosti.
 5. Preizkusite v živo

  • Najbolje je, da armature za kuhinjo vidite in preizkusite v živo. Obiščite naše salone keramike, kjer lahko preverite različne modele kuhinjskih pip in se prepričate o njihovi kakovosti.
 6. Posvetujte se s strokovnjaki

  • Če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete nasvet, se obrnite na naše strokovnjake. Z veseljem vam bomo pomagali izbrati najboljšo kuhinjsko armaturo za vaš dom.

 

Z upoštevanjem teh korakov boste lažje izbrali kuhinjsko armaturo, ki bo ustrezala vašim potrebam in izboljšala vašo kuhinjsko izkušnjo.

Svetovanje

Mešalnice barv

Dostava

Izris kopalnice

Obročno plačevanje

Vgradnja z 9,5% DDV

Darilni boni