Gradbeni žerjavi z gradbenim materialom v somraku

Železnina in pritrdilna tehnika

 

Pri gradbenih projektih je izbira pravih vijakov ključnega pomena za zagotavljanje trdnosti in zanesljivosti vaših konstrukcij. Pri nas boste našli široko ponudbo vijakov (univerzalni vijaki, konstrukcijski vijaki za les) in drugih pritrdilnih elementov, ki so potrebni za uspešno izvedbo gradbenih projektov. 

 

Kadarkoli je treba kaj zabiti, priviti, pričvrstiti, pritrditi, privijačiti ali čisto po domače »prišraufati« - po železnino zavijte v najbližjo prodajalno Dom Trade.

Vijaki

 

Vijaki so osnovni gradbeni elementi, ki se uporabljajo za povezovanje različnih gradbenih materialov. Na voljo so različni tipi vijakov, vključno s konstrukcijskimi vijaki za les, konstrukcijskimi vijaki ter univerzalnimi vijaki, ki ustrezajo različnim potrebam.

 

Univerzalni vijaki

 

Univerzalni vijaki so prilagodljivi in se lahko uporabljajo v številnih gradbenih aplikacijah. So vsestranski in nudijo odlično zmogljivost pri pritrditvi različnih materialov.

 

Konstrukcijski vijaki za les

 

Konstrukcijski vijaki za les so idealni za pritrjevanje lesenih elementov pri gradnji. So močni, trpežni in zagotavljajo zanesljivo povezavo, ki je ključna za stabilnost konstrukcij.

Svetovanje

Mešalnice barv

Dostava

Izris kopalnice

Obročno plačevanje

Vgradnja z 9,5% DDV

Darilni boni