Zaščitne čelade so ključno varnostno sredstvo, namenjeno zaščiti glave pri različnih delovnih aktivnostih. Izdelane so iz trpežnih materialov, kot so polikarbonat, steklena vlakna ali drugi odporni materiali, zagotavljajo pa visoko stopnjo zaščite pred udarci, padci in električno nevarnostjo.

 

Številni modeli čelad vključujejo notranji oblazinjeni del, ki omogoča udobno prileganje in absorbacijo udarcev. Nekateri dodatki vključujejo tudi zaščito pred soncem, odsevnike za boljšo vidljivost ter režo za pritrditev dodatne opreme, kot so zaščitna očala in slušalke.

Zaščitne čelade

Zaščitne čelade so bistvenega pomena na gradbiščih, v industriji, pri vzdrževalnih delih in v številnih drugih okoljih, kjer je izpostavljenost nevarnostim za glavo visoka.

 

Na voljo  so različni standardi in certifikati, ki zagotavlajjo skladnost z varnostnimi predpisi in zahteve po zaščiti uporabnika.

 

Pri izbiri čelade je pomembno upoštevati specifične potrebe dela ter zagotoviti ustrezno prilaganje in funkcionalnost za maksimalno varnost in udobje med delom.

Svetovanje

Mešalnice barv

Dostava

Izris kopalnice

Obročno plačevanje

Vgradnja z 9,5% DDV

Darilni boni