Gradbeni žerjavi z gradbenim materialom v somraku

Hidroizolacija

Izbira prave hidroizolacije je ključna za zaščito vaše zgradbe pred vodo in vlago. Ponujamo vrhunske hidroizolacijske materiale, ki bodo pripomogli k trajnosti, varnosti in kakovosti vaše stavbe. Preverite našo raznoliko ponudbo in izberite hidroizolacijo, ki bo najbolje ustrezala vašim potrebam.

 

Bitumenski trakovi za hidroizolacijo

 

Z bitumenskimi trakovi za hidroizolacijo učinkovito zaščitimo gradbene konstrukcije, kot so stene, armiranobetonske plošče, tlake, zunanje betonske površine, ... pred vlago in različnimi vdori vode.

 

Bitumenski premazi za hidroizolacijo

 

Bitumenski premazi za hidroizolacijo (temeljni) za nanos pred polaganjem bitumenskih varilnih trakov.

 

Poraba pribl. 300g/m2.

 

Bitumenski premaz za hidroizolacijo, kot na primer: ibitol in polyprimer, vroča bitumenska smola, izboljša oprijem hidroizolacijsih trakov in hidroizolacijske lastnosti le-teh.

 

Čepasta folija

 

Čepasta folija je izdelana iz polietilena visoke gostote (HDPE). Profil folije tvorijo polkrožni čepi.


Čepasta folija je odporna na pritisk, UV sevanje in večino kemikalij. Ima dolgo življenjsko dobo - folija ni podvržena procesom razgradnje. Gradbeno podkonstrukcijo ščiti pred vlago in s tem podaljša njeno življenjsko dobo, ščiti navpično in vodoravno izolacijo, je bistveni del drenažnega sistema, preprečuje vdor radona v zgradbo ter ščiti tla pred vlago.

Svetovanje

Mešalnice barv

Dostava

Izris kopalnice

Obročno plačevanje

Vgradnja z 9,5% DDV

Darilni boni