Fasada v gradnji na hiši z gradbenim odrom

Dodatki za fasado

 

Naša kolekcija dodatkov za fasado ponuja celovito paleto materialov, ki dopolnjujejo in izpopolnjujejo videz ter funkcionalnost vaše fasade. Zasnovani so za izboljšanje estetike, trajnosti in učinkovitosti vaše zunanje ovojnice stavbe.

 

  • fasadni vogalniki
  • zunanji fasadni zračniki
  • fasadni vložki
  • fasadni profili
  • fasadni špaletni profili
  • fasadni dilatacijski profili
  • priključni fasadni profili

Fasadni vogalniki za poudarjanje detajlov: Fasadni vogalniki so ključni elementi, ki ne le zaokrožijo videz fasade, temveč tudi zagotavljajo zaščito vogalov pred zunanjimi vplivi. Naša ponudba vključuje različne vrste vogalnikov, od klasičnih do modernih, ki dodajo karakter in trdnost vaši fasadi.

 

Zunanji fasadni zračniki za učinkovito ventilacijo: Zračenje je ključno za zdravje vaše stavbe. Naši zunanji fasadni zračniki omogočajo učinkovito prezračevanje, kar prispeva k ohranjanju optimalne mikroklime znotraj prostorov.

 

Fasadni profili za estetsko vrednost: Fasadni profili dodajo dimenzijo in estetsko vrednost vaši fasadi. Na voljo so v različnih oblikah in velikostih, kar omogoča prilagajanje videza stavbe glede na vaše želje in arhitekturni slog.

 

Fasadni vložki za dodatno izolacijo: Dodatki, kot so fasadni vložki, lahko prispevajo k izboljšanju toplotne in zvočne izolacije. Naša ponudba vložkov je zasnovana z mislijo na energetsko učinkovitost in udobje bivanja.

 

Fasadni špaletni profili in dilatacijski profili za strukturno integriteto: Fasadni špaletni profili in dilatacijski profili so ključni za ohranjanje strukturne integritete fasade. Omogočajo prilagajanje na temperaturne spremembe in preprečujejo poškodbe zaradi termičnih dilatacij.

 

Priključni fasadni profili za celovito povezovanje: Priključni fasadni profili so oblikovani za zagotavljanje trdnega spoja med različnimi elementi fasade. To je ključno za preprečevanje vdora vode, vzdrževanje celovitosti ovojnice stavbe ter povečanje dolgoživosti fasade.

Svetovanje

Mešalnice barv

Dostava

Izris kopalnice

Obročno plačevanje

Vgradnja z 9,5% DDV

Darilni boni