Orodje zloženo v škatli

Pribor za električno orodje in naprave

V naših poslovalnicah je na voljo velika izbira pribora za električna orodja. Ponujamo svedre za les, beton in kovino, ploščato dleto, dleto za utore ter rezalne plošče za različne materiale.

 

Če potrebujete pribor, ki ga nimamo v redni ponudbi, ga lahko naročimo in dobavimo v najkrajšem možnem času.

Sveder za keramiko

Sveder za keramiko je specializirano orodje, zasnovano za natančno in učinkovito vrtanje v trde keramične materiale. Njegova posebna oblika in trpežen karbidni vrh zagotavljata čiste in natančne luknje brez razpok ali poškodb ploščic.

 

Orodje je idealno za montažo kopalniške in kuhinjske opreme, polaganje ploščic in druge projekte, kjer je potrebna obdelava keramike. Na voljo so različne velikosti svedrov, ki ustrezajo vsem vašim potrebam.

Sveder za les

Sveder za les je nepogrešljiv pripomoček za natančno vrtanje v različne vrste lesa. Zasnovan je s posebnim spiralnim rezilom, ki zagotavlja čiste in gladke luknje brez drobljenja ali cepljenja materiala.

 

Orodje je idealno za mizarje, lesne mojstre in vse, ki se ukvarjajo z lesnimi projekti. Na voljo je v različnih velikostih, prilagojenih za vrtanje manjših in večjih lukenj, ter zagotavlja zanesljivo in učinkovito delo pri vsakem projektu.

Sveder za beton

Sveder za beton je robustno orodje, zasnovano za učinkovito vrtanje v trde in goste materiale, kot so beton, opeka in kamen. Njegova posebna korbidna konica in okrepljena konstrukcija omogočata hitro in natančno vrtanje brez pregrevanja ali obrabe.

 

Orodje je idealno za profesionalne gradbenike, obrtnike in vse, ki se ukvarjajo z gradbenimi projekti. Svedri so na voljo v različnih premerih in dolžinah, kar zagotavlja prilagodljivost in zanesljivost pri vseh vrstah gradbenih del.

Sveder za kovino

Sveder za kovino je posebej zasnovano orodje za natančno vrtanje v kovinske materiale, kot so jeklo, aluminij in medenina. Izdelan je iz visokokakovostnega jekla in ima prevleko iz titana ali kobalta, kar zagotavlja izjemno trpežnost in odpornost proti obrabi.

 

Njegov oster rezilni rob omogoča gladko in hitro vrtanje brez zatikanja ali pregrevanja. Orodje je idealno za kovinarje, mehanike in vse, ki delajo s kakovostnimi projekti. Svedri so na voljo v različnih velikostih, kar omogoča prilagoditev za vse vrste kovinskih del.

Svetovanje

Mešalnice barv

Dostava

Izris kopalnice

Obročno plačevanje

Vgradnja z 9,5% DDV

Darilni boni