Mlad par ureja dom z barvami

Zidne barve

Zidne barve izbiramo glede na podlago in želeno končno podobo. Na voljo so barve na alkidni in vodni osnovi. Dvokomponentne barve uporabljamo za zahtevnejše površine, navadne zidne barve pa za manj zahtevne površine. Dobra predpriprava odloča o tem, ali vam bo barvanje prijetno ustvarjanje ali nujno zlo. Izbira ustreznih pripomočkov vam bo olajšala delo med barvanjem in po njem.

 

Poleg klasičnih zidnih barv ponujamo tudi akrilne emulzije, apnene beleže, toplotno izolacijske barve, osnovne premaze itd.

 

V naših poslovalnicah nudimo tudi mešalnice barv, kjer vam barve zmešamo po vaših željah – brez čakanja boste želeno barvo v nekaj minutah odnesli domov.

Akrilna emulzija

Akrilna emulzija se uporablja kot osnovni premaz pred barvanjem z disperzijskimi barvami in pred nanosom mineralnih akrilnih ometov, kot vezni most pri vezavi starega in novega betona ali kot dodatek nekaterim pripravljenim maltnim mešanicam za izboljšanje tehnoloških trdnostnih lastnosti. Emulzija omogoča odličen oprijem, veže prašne delce in utrjuje podlago.

 

Apneni belež

Apneni belež je prava izbira za tiste, ki si želijo naraven sijaj sten. Njegova sestava omogoča dihanje sten, kar je še posebej pomembno za uravnavanje vlage in ohranjanje zdravega bivalnega okolja. Apneni belež ima tudi močan dezinfekcijski učinek in naravno fungicidno in antibakterijsko delovanje. Ohranja kapilarno in paro prepustnost, predvsem pa ima boljšo odpornost na suho drgnjenje. Belež je posebej primeren za dekorativno zaščito slabo nosilnih podlag v kmečki arhitekturi, zaščitenih objektov kulturne dediščine v starih mestnih jedrih ter grajskih in cerkvenih kompleksih, kjer se eksplicitno izraža zahteva za uporabo apnenih premazov.

 

Toplotno izolacijska barva

Toplotno izolacijska barva je inovativna rešitev za tiste, ki želijo izboljšati energetsko učinkovitost svojega doma. Zmanjšuje izgubo toplote skozi stene, s čimer prispeva k varčevanju z energijo. Prav tako preprečuje kondenziranje vlage in s tem onemogoča pojav alg ali plesni na notranjih površinah neizoliranih sten. Vsebuje votle steklokeramične kroglice, ki delujejo kot izolatorji. Z izjemno enostavnim nanosom uravnavamo temperaturo in vlago v prostoru, ki ustvarjata ugodno bivalno klimo.

 

Osnovni premaz

Osnovni premaz je ključen korak pri pripravi površin pred nanosom končne barve. Nudi trden oprijem in omogoča bolj enakomeren nanos končnega premaza. Odlikuje ga odličen oprijem, dobro utrjevanje podlage in egaliziranje vpojnosti podlage.

Svetovanje

Mešalnice barv

Dostava

Izris kopalnice

Obročno plačevanje

Vgradnja z 9,5% DDV

Darilni boni