Mlad par ureja dom z barvami

Premazi in barve za kovino

 

Železo, jeklo, cink, baker in aluminij so kovine, katerih glavna sovražnika sta voda in zrak. Z zaščito materialov lahko preprečimo njihovo propadanje. Železne in jeklene površine zaščitimo s temeljno barvo, ki ščiti pred rjavenjem in omogoča boljši oprijem pokrivnim barvam za kovino in zaključnim premazom.

 

Cink, baker, aluminij, medenina in pocinkana pločevina pa so znani kot materiali s slabo oprijemljivostjo, zato pri barvanju takšnih površin uporabite premaze, ki so primerni za slabše oprijemljive podlage.

Temeljna barva za kovino

Temeljna barva za kovino je ključna za zagotavljanje trdnega oprijema končnega premaza. Pomaga preprečiti korozijo in podaljšuje življenjsko dobo kovinskih površin.

 

Pokrivna barva za kovino

Pokrivna barva za kovino je idealna za prekrivanje prejšnjih barvnih nanosov ali ustvarjanje enakomernega videza na kovinskih površinah.

 

WD-40

WD-40 je večnamenski izdelek za vzdrževanje, mazanje in odstranjevanje rje. Ščiti kovine pred rjo in korozijo, sprošča zagozdene mehanizme, spodriva vlago ter maže skoraj vse materiale in predmete. Poleg tega čisti tudi maščobe in umazanijo z večine površin.

Svetovanje

Mešalnice barv

Dostava

Izris kopalnice

Obročno plačevanje

Vgradnja z 9,5% DDV

Darilni boni