Mlad par ureja dom z barvami

Vhodna in garažna vrata

 

Raziščite našo raznoliko ponudbo vhodnih, zunanjih  in garažnih vrat ter dopolnite videz in funkcionalnost vašega doma. Vhodna vrata so pogosto prva stvar, ki jo obiskovalci opazijo pri vašem domu, zato je pomembno, da izberete vrata, ki izražajo vaš slog in hkrati zagotavljajo varnost ter izolacijo. Garažna vrata igrajo pomembno vlogo pri varovanju vašega vozila in drugih dragocenosti, zato je pomembno, da so zanesljiva, trpežna in enostavna za uporabo. Naša garažna vrata so izdelana iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in minimalno vzdrževanje.

 

Iščete elegantna vhodna vrata, ki bodo pozdravila goste, ali pa zanesljiva garažna vrata, ki bodo zaščitila vaše vozilo? Pri nas boste našli popolno rešitev za vaš dom. Odkrijte našo ponudbo vhodnih in garažnih vrat ter ustvarite varen, udoben in estetsko privlačen dom.

Vhodna vrata

 

Vhodna vrata so prva stvar, ki jo opazi vsak obiskovalec vašega doma, zato igrajo ključno vlogo pri ustvarjanju prvih vtisov in zagotavljanju varnosti ter udobja vašega doma. Pomembno je, da izberete vhodna vrata, ki izražajo vaš osebni slog, hkrati pa nudijo visoko stopnjo varnosti, energetske učinkovitosti in zvočne izolacije.

 

Pri nas so na voljo vhodna vrata iz umetne mase v rjavi in beli barvi z različnimi ornamentnimi izolacijskimi zasteklitvami.

 

Vhodna vrata naj bodo opremljena tudi z varnostnimi funkcijami, kot so kakovostne ključavnice, varnostni cilindri in možnosti za vgradnjo dodatnih varnostnih sistemov, ki zagotavljajo zaščito pred vlomi in nepooblaščenim vstopom.

 

Zunanja vrata

 

Zunanja vrata so ključen element vsakega doma, saj ne le dopolnjujejo estetike fasade, temveč zagotavljajo tudi  varnost, izolacijo in zasebnost. Pri izbiri zunanjih vrat je pomembno upoštevati več dejavnikov, vključno z materialom, slogom, varnostjo in energijsko učinkovitostjo.

 

Garažna vrata

 

Varnost je ključen vidik pri garažnih vratih, zato je pomembno, da so opremljena s kakovostnimi ključavnicami in varnostnimi mehanizmi, ki preprečujejo nepooblaščen dostop. Poleg tega morajo garažna vrata nuditi dobro izolacijo pred mrazom, vročino in hrupom ter zaščito pred vremenskimi vplivi.

 

V naši ponudbi boste našli 2 tipa garažnih vrat proizvajalca Hörmann v različnih barvah in dimenzijah

 

Protipožarna vrata

 

Protipožarna vrata so ključen element pasivne požarne zaščite v vsaki stavbi. Njihova osnovna funkcija je preprečevanje širjenja ognja, dima in toplote med požarom ter omogočanje varnega umika ljudi in premoženja iz stavbe. Ta vrata so zasnovana tako, da zdržijo visoke temperature in ognjene obremenitve ter tako omejijo škodo in širjenje požara na druga območja.

 

Varnostna vrata Hörmann imajo odlično toplotno izolacijo (do 1,1 W/m²K) debeline 46mm, so zapolnjene s trdo PU peno, imajo toplotno ločen podboj, prag ter dvojno tesnilo na vseh štirih straneh.

Svetovanje

Mešalnice barv

Dostava

Izris kopalnice

Obročno plačevanje

Vgradnja z 9,5% DDV

Darilni boni