Mlad par ureja dom z barvami

Premazi in barve za les

 

Les ima unikatne lastnosti, ki jih moramo upoštevati. Če želimo doseči dolgo življenjsko dobo, trajno obstojnost in lep končni videz, moramo lesene površine pravilno zaščititi. Nove lesene površine moramo ustrezno globinsko zaščititi, zato priporočamo globinske impregnacije, ki les ščitijo pred neželenimi zunanjimi vplivi.

 

Nadaljnja obdelava lesa je odvisna od želja posameznika. Če želimo, da je vidna tekstura naravnega lesa, izberimo lazurni premaz, v nasprotnem primeru pa pokrivno barvo, ki teksturo lesa popolnoma prekrije.

Impregnacija lesa

Impregnacija lesa je ključna za zaščito pred glivicami, plesnijo in insekti. Podaljšuje življenjsko dobo lesa, zlasti za les, ki je izpostavljen zunanjim vplivom. Impregnacijski premaz za les združuje zaščito impregnacije in estetske prednosti premaza. Lesu zagotavlja trden ščit pred vodo, soncem in drugimi zunanjimi dejavniki.

 

Lak lazura za les

Lak lazura združuje lastnosti laka in lazurne barve. Gre za tankoslojno premazno barvo, ki omogoča, da naravna struktura lesa ostane vidna, hkrati pa nudi zaščito in rahlo matiran estetski učinek. Lazurna barva je na voljo v več odtenkih. Več informacij in navodila za uporabo boste našli tukaj.


Temeljna barva za les

Temeljna barva za les je ključna za zagotavljanje trdnega oprijema končnega premaza. Pomaga pri enakomernem nanosu barve in podaljšuje življenjsko dobo premaza. Več informacij in navodila za uporabo boste našli tukaj.

 

Pokrivna barva za les

Temeljna barva za les je ključna za zagotavljanje trdnega oprijema končnega premaza. Pomaga pri enakomernem nanosu barve in podaljšuje življenjsko dobo premaza. Pokrivne barve za les so na voljo v različnih barvah: bela, črna modra, rdeča, rjava, rumena, siva, zelena.

Svetovanje

Mešalnice barv

Dostava

Izris kopalnice

Obročno plačevanje

Vgradnja z 9,5% DDV

Darilni boni