Mlad par ureja dom z barvami

Premazi in barve za beton, kamen in opeko

 

Poškodbe, ki se z leti pojavijo na betonskih, kamnitih in opečnatih površinah, pripeljejo do potrebe po sanaciji, zato priporočamo preventivno zaščito površin. Material izberemo glede na obremenitev površine. Večjo trdnost in obstojnost pri bolj obremenjenih površinah dosežemo z uporabo dvokomponentnih premazov. Premazi so odporni na škodljive atmosferske vplive, nekateri pa so odporni tudi na luge, blaga organska topila in mineralna olja. Z zaščito površin zmanjšamo možnost poškodb in vdora škodljivih snovi v podlago.

Barva za beton

Naša barva za beton je ustvarjena za izboljšanje in oplemenitenje videza betonskih površin. Nudi zaščito pred vplivi vremena in poudarja teksturo betona. Zunanja barva za beton je oblikovana za zagotavljanje dodatne odpornosti na UV-žarke, padavine in druge vremenske vplive.

 

Impregnacija za beton

Impregnacija za beton je brezbarvni premaz, ki prodre globoko v površino in jo ščiti pred vodo, madeži in drugimi nečistočami. Ohranja naravni videz betona.

 

Impregnacija za kamen

Impregnacija za kamen zagotavlja zaščito pred madeži, vlago in vremenskimi vplivi. Poudarja naravno strukturo kamna.

 

Dvokomponentni epoksi

Dvokomponentni epoksi je izjemno trpežen premaz, primeren za visoko obremenjene površine, kot so garažna tla, kleti, kurilnice, skladišča, zdravstveni, prehranski ali industrijski obrati. Tankoslojni epoksi premaz brez topil se redči z vodo in se lahko nanaša tudi na vlažne podlage (za notranjo uporabo). Paroprepusten premaz se dobro čisti in ima sijajen videz.

 

Čistilo za kamen

Čistilo za kamen je namenjeno odstranjevanju madežev, umazanije in ostankov s kamnitih površin, ne da bi pri tem poškodovalo material. Sredstvo je popolnoma biološko razgradljivo in okolju prijazno. Več o čistilu, področjih uporabe in tehničnih lastnostih preberite tukaj.

Svetovanje

Mešalnice barv

Dostava

Izris kopalnice

Obročno plačevanje

Vgradnja z 9,5% DDV

Darilni boni