Mlad par ureja dom z barvami

Izravnalne mase za tla

 

Kakovostna podlaga je ključna za uspešno namestitev talnih oblog in zagotovitev trdnosti ter estetske privlačnosti vaših tal. Pri nas boste našli širok izbor izdelkov, ki vam bodo pomagali doseči popolno izravnavo in pripravo vaših tal za nadaljnje delo. Zaupajte naši kakovosti in izberite izravnalne mase za tla, ki bodo izpolnile vaša pričakovanja.

 

Naša ponudba izravnalnih mas za tla vključuje:

 

Izravnalna masa za tla

 

Izravnalna masa se uporablja za tankoslojno izravnavo estrihov in betonov pred polaganjem talnih oblog. Je zelo trdna, primerna za notranjo in zunanjo uporabo ter se hitro veže. Omogoča izravnavo manjših nepravilnosti, lukenj in neravnin, kar ustvarja enakomerno podlago za talne obloge.

 

Na voljo so izravnalne mase za različne debeline nanosov, pa vendarle ni priporočljiv nanos več kot 40 mm. Izravnalne mase so narejene na osnovi cementnih veziv, možno pa je dobaviti tudi mase na osnovi mavca.

Samorazlivna izravnalna masa

 

Samorazlivna izravnalna masa je idealna za dosego popolnoma ravne površine brez potrebe po ročnem izravnavanju. Masa se samodejno porazdeli in izravna, kar zagotavlja hitrejšo in enostavnejšo pripravo tal za talne obloge. Uporaba samorazlivne izravnalne mase je še posebej priročna pri večjih površinah.

 

Vodotesna masa

 

Dvokomponentna elastična vodotesna masa je namenjena za vodotesno obdelavo ometov, estrihov, betonskih površin in montažnih konstrukcij ter zaščito površin pred delovanjem smoga, ogljikovega dioksida, kloridov, sulfatov in podobno. Izdelek se lahko uporablja tudi za izvedbo vodotesnega premaza na podzemnih delih objektov in vodnih rezervoarjih (tudi za pitno vodo) ter na splošno vpojnih in
nevpojnih podlagah, če so trdne in obstojne.

 

Mešanica za estrih

 

Mešanica za estrih je primerna za ustvarjanje trdne in ravne estrihne površine pred namestitvijo talnih oblog (za zunanje površine in talno gretje, polaganje betonskih tlakovcev, plošč in podobno). Uporabljamo jo za plavajoče, drseče in vezane estrihe. Ta mešanica omogoča tudi dobro toplotno izolacijo in je ključna za zagotavljanje udobnega bivalnega okolja.

 

Uzin PE 360

 

Blagovna znamka Uzin je znana po visoki kakovosti in zanesljivosti svojih izdelkov za pripravo tal. V ponudbi Uzin boste našli različne izravnalne mase in dodatke, ki omogočajo profesionalno pripravo talnih površin.

 

Uzin PE 360 je eden od izdelkov, ki jih ponuja Uzin. Gre za univerzalni disperzijski predpremaz brez topilza vpojne podlage, ki izboljša oprijem in omogoča bolj kakovosten vezni sloj. Uporablja se pred nanosom mineralnih izravnalnih mas in lepilnih mal na vseh vrstah vpojnih mineralnih podlag, kot so cementni estrih, anhidritni estrih, beton, plinobeton itd. Penetrira v podlago in zmanjšuje njeno vpojnost, veže prah in zagotavlja vezni sloj.

Svetovanje

Mešalnice barv

Dostava

Izris kopalnice

Obročno plačevanje

Vgradnja z 9,5% DDV

Darilni boni