BARVA ZA LES DEKORIA LAK LAZURA
BARVA ZA LES DEKORIA
BARVA ZA LES DEKORIA LAK LAZURA
BARVA ZA LES DEKORIA LAK LAZURA, je debeloslojni premaz
BARVA ZA LES DEKORIA LAK LAZURA, je debeloslojni premaz, namenjen učinkoviti zaščiti vseh vrst lesa
BARVA ZA LES DEKORIA LAK LAZURA, je debeloslojni premaz, namenjen učinkoviti zaščiti vseh vrst lesa zunaj in znotraj
BARVA ZA LES DEKORIA LAK LAZURA
BARVA ZA LES DEKORIA LAK LAZURA
BARVA ZA LES DEKORIA LAK LAZURA
BARVA ZA LES DEKORIA LAK LAZURA
BARVA ZA LES DEKORIA LAK LAZURA BARVA ZA LES DEKORIA BARVA ZA LES DEKORIA LAK LAZURA BARVA ZA LES DEKORIA LAK LAZURA, je debeloslojni premaz BARVA ZA LES DEKORIA LAK LAZURA, je debeloslojni premaz, namenjen učinkoviti zaščiti vseh vrst lesa BARVA ZA LES DEKORIA LAK LAZURA, je debeloslojni premaz, namenjen učinkoviti zaščiti vseh vrst lesa zunaj in znotraj BARVA ZA LES DEKORIA LAK LAZURA BARVA ZA LES DEKORIA LAK LAZURA BARVA ZA LES DEKORIA LAK LAZURA BARVA ZA LES DEKORIA LAK LAZURA

BARVA ZA LES DEKORIA LAK LAZURA

3831117099178

Opis

BARVA ZA LES DEKORIA LAK LAZURA je debeloslojni premaz, namenjen učinkoviti zaščiti vseh vrst lesa zunaj in znotraj. Les zaščiti pred težjimi vremenskimi vplivi in mu daje sijaj. Na voljo je v 9 odtenkih in pakiranju po 0,75l in 5l.

 

Navodila za uporabo:

Dekoria lak lazuro pred uporabo dobro premešamo. Les, na katerega jo nanašamo, mora biti suh in očiščen. Premaz nanašamo s čopičem ali gobico v dveh nanosih. Orodje takoj po uporabi očistimo z alkidnim razredčilom. Delamo v dobro zračenih prostorih. Za les, ki se nahaja zunaj, za prvi nanos uporabimo impregnacijo za les.

 

Čas sušenja:

24 ur, naslednji nanos po najmanj 24 urah.

 

Poraba:

1 liter zadostuje za 16 do 20 m2 pri enem nanosu. Priporočamo dva nanosa. Poraba je odvisna od načina nanašanj, vrste lesa ter njegove površinske obdelave.

 

Odtenki:

brezbarven, bor, hrast, tik, kostanj, mahagonij, oreh, palisander, ebenovina