Litoželezni sač GORENC fi 37 - pekač s pokrovom

LTŽ pekač fi 37 s pokrovom - sač

3830049840582

Opis

Gorenc BBQ, litoželezni sač 

Narejen iz najkakovostnejšega litega železa, je izredno robusten in vzdržjiv, in v njem se vsaka jed zelo dobro speče.

Pod peko lahko na prav edinstven način odlično in okusno spečemo vse od dišečega kruha, hobotnice in piščanca do slastne pečenke in hrustljave pice. Dobrote izpod peke vas zapeljejo z značilnim okusom in vonjem, saj se hrana in začimbe med peko v notranjosti posode fino pomešajo, vse tekočine in dišave pa ohranijo.
Kuhanje pod peko ima svojo posebnost, ki si jo velja zapomniti - potrebujemo fino žerjavico. V sredino položimo posodo, naj bo popolnoma vodoravna, in jo z žerjavico skrbno obložimo ter z njo prekrijemo tudi pokrov. Redno preverjamo, kako se jed peče. Odstranimo žerjavico s pokrova, pokukamo notri in po potrebi žerjavico dodamo ali odstranimo.

Področje uporabe

Kuhanje pod peko ima svojo posebnost, ki si jo velja zapomniti - potrebujemo fino žerjavico. V sredino položimo litoželezno posodo, naj bo popolnoma vodoravna, in jo z žerjavico skrbno obložimo ter z njo prekrijemo tudi pokrov. Redno preverjamo, kako se jed peče. Odstranimo žerjavico s pokrova, pokukamo notri in po potrebi žerjavico dodamo ali odstranimo.

Tehnične lastnosti

Fi 37