BRUNOX SET ZA ZAŠČITO KOLESA

BRUNOX SET ZA ZAŠČITO KOLESA

7610567953300

Opis

Brunox set za popolno vzdrževanje vseh vrst koles in njihovih komponent. Vsebuje vse kar je potrebno za nego klasičnih, gorskih MTB, športnih BMX, električnih in motornih koles. Skupaj v priročnemu plastičnemu kovčku iz polimera.

 

 

Set vsebuje:

• 1x 100 ml visokokakovostnega univerzalnega pršila Brunox Deo Für Die Federgabel, ki je dokazano preverjeno sredstvo za nego vzmetnih vilic koles. Poskrbi za dobro odzivnost vzmetne vilice in amortizerjev, ohranja prožnost tesnil, neguje in ščiti spoje blažilcev, čisti in impregnira krono, zmanjša trenje potopnih cevi in drsnikov. Hkrati odbija vodo in umazanijo, kar zagotavlja hitro in enostavno čiščenje. Nepogrešljivo za profesionalce in kolesarske entuziaste!

• 1x 100 ml visoko tehnološkega maziva v plastenki s kapalko Brunox Top-Kett. Primerno za vse vremenske razmere in razvito posebej za mazanje verig koles ter električnih in motornih koles. Zagotavlja dolge intervale mazanja, gladek tek verige, lahkotno menjavanje prestav in manjšo obrabo verige, tudi pri temperaturah pod lediščem. Deluje protikorozijsko, saj tvori enakomeren, prozoren, kompakten mazalni film, ki se ne izsuši. Prenaša visoke obremenitve, kot so pritisk, umazanija in vlaga. Nudi trajno zaščito pred korozijo do 6 mesecev v vseh vremenskih razmerah. Mazalni učinek je zagotovljen do -41 °C.

• 1x 100 ml vsestranskega tehničnega spreja Brunox Turbo-Spray. Služi kot mazivo za učinkovito podmazovanje, za izpodrivanje vlage, kot odstranjevalec rje in korozijska zaščita, kot vzdrževalno / servisno sredstvo in kontaktni sprej za raztapljanje nečistoč iz električnih naprav in zaščito kontaktov in vezij pred ponovno oksidacijo. Tvori 1 - 2 μm debel, prozoren in nestrdljiv mazalni film, ki izpodriva vlago in trajnostno podmaže. Krasijo ga odlične plazeče lastnosti in kapilarno prodiranje v zelo tanke razpoke - dobra zaščita pred korozijo. Ima zelo nizko površinsko napetost in posledičen oprijem na kovine. Izvrstna nega za aluminij, krom, nerjaveče jeklo, baker in medenino.