Najbolj učinkoviti kopalniški dodatki za vsako kopalnico

Kako pogosto se vam zgodi sledeče:

 

Zjutraj vstanete po dolgem spancu, pomanete oči. Končno se počutite sveže in spočito. Odpravite se v kopalnico. Tam vas pa namesto lično zloženih predmetov na kopalniških dodatkih čaka ostanek svetovne vojne.


Kozmetika na naključnih policah, otroške igrače vsepovsod, ne veste katera brisača je sploh sveža in katera ne. 


Kako iz nereda narediti red?


Bolj enostavno, kot si mislite – z izbiro pravih kopalniških dodatkov. Kopalnica velja za intimen in oseben prostor, v katerem vsak dan preživite ogromno časa. Zato se je smiselno potruditi, da bo naše preživljanje časa v njem kar najbolj udobno.

 

Skočite na želeno temo:

 

  1. Kako organizirati brisače
  2. Kako organizirati produkte za urejanje las
  3. Kako organizirati pripomočke za tuširanje
  4. Kako organizirati kopalniške pripomočke


Izjemno pomembno je, da je prostor urejen in praktičen. S pravimi in ustreznimi kopalniškimi dodatki bo vaša kopalnica izkoriščena do popolnosti. V njej se boste počutili udobno ter domače.

 

 Pri tem vam lahko pomagamo prav mi s širokim naborom najrazličnejših kopalniških dodatkov in pripomočkov, ki bodo vašo kopalnico popeljali na višjo raven. V nadaljevanju vam predstavljamo nekaj najučinkovitejših rešitev za zgoraj opisan problem.

 

 

1. Kako organizirati brisače

 

Brisače v kopalnici velikokrat predstavljajo problem. Zasedejo ogromno prostora, hkrati pa znižujejo estetski nivo kopalnice in njeno uporabnost. Velikokrat jih dobimo tudi za najrazličnejša darila.


Kaj se z vsemi nabranimi brisačami zgodi?


Ponavadi se nam začnejo kopičiti in ne vemo, kam z njimi. A za to obstaja rešitev. Brisače namreč lahko shranjujemo na veliko načinov, z uporabo ustreznih kopalniških dodatkov. V nadaljevanju vam predstavljamo najenostavnejše dodatke, ki bodo vašo kopalnico uredili in polepšali.

 

Obešalnik za brisače

 

Različne vrste obešalnikov predstavljajo enostavne in elegantne kopalniške dodatke za shranjevanje brisač. Zavzamejo malo prostora, namestitev pa je izredno lahka.

 

Prilegajo se vsaki gladki površini, na njej pa ne puščajo nobenih sledi in lukenj. Izbirate lahko med različnimi oblikami, modeli in barvami. V tako širokem naboru boste sigurno našli pravo izbiro za vašo kopalnico.

 

Če želite nekaj enostavnega, a še vedno elegantnega, si oglejte še mat črno držalo za brisače.

Nekoliko bolj moderno alternativo klasičnim obešalnikom pa predstavljajo vedno bolj popularne dekorativne lestve.

Polica za brisače

 

Velja za enega izmed najboljših kopalniških dodatkov za shranjevanje brisač. Njena namestitev in montaža sta enostavni, kar vam bo prihranilo kar nekaj časa. Poleg lepega videza, vam omogoča shranjevanje velikega števila brisač. Vaša kopalnica bo tako veliko prijetnejša in bolj urejena. Lahko jo postavite tudi v kot, kjer vam ne bo v napoto, hkrati pa bo prostoru dodala piko na i.

 

Elegantna kromirana polica za brisače je tako pravi dodatek za vašo kopalnico.

 

Kromirana polica za brisače

 

Stojalo za brisače

 

Predstavlja izjemno moderen kopalniški dodatek, ki bo popestril vašo kopalnico. Zavzame malo prostora, vseeno pa lahko nanj obesimo veliko brisač. Zaradi same oblike lahko na stojalu brisače tudi sušimo.

 

Priporočamo vam predvsem kromirana in lesena stojala visoke kakovosti. Ta so namreč najboljša kombinacija funkcionalnosti in sodobnega videza. Odličen primer je Tendance stojalo za obešanje brisač.

 

Kljukice za obešanje brisač

 

So izjemno malenkosten vendar še kako potreben dodatek vsaki kopalnici. Z manjšimi estetskimi dodatki kot so kljukice kopalnica dobi svojo pravo podobo.

 

Najpomembneje je, da ponuja prostor za brisače, kjer se hkrati lahko še sušijo.

 

Mat črn kovinski obešalnik s kljukicami Kromirano kovinsko obešalo s kljukicami

 

Obešalnike s kljukicami lahko prilagajate svojemu okusu. Lahko se odločite med mat črno izvedbo obešalnika, ali pa kromirano izvedbo kovinske barve.

2. Kako organizirati produkte za urejanje las

 

V vaši kopalnici se vam je sigurno že kdaj pripetil komaj obvladljiv nered. Gel za lase na pralnem stroju, krtače med otroškimi vodnimi igračami, elastike na radiatorjih …


Včasih omenjene dodatke enostavno pozabimo pospraviti, pogosto pa imamo celo problem s prostorom za katerega nismo sploh vedeli, da obstaja.

 

Kako rešimo to zagato?


Enostavno. Kopalniški dodatek ali dva lahko organizacijske težave pošljeta v pozabo.


Preletite nekaj rešitev, ki bodo vašo kopalnico naredile urejeno, prijetno in pospravljeno.

 

Držalo za kopalniške dodatke

 

Ponuja estetsko, enostavno in zelo uporabno rešitev za shranjevanje fena, krtač, krem in ostalih dodatkov. Zavzame zelo malo prostora, saj ga enostavno pritrdimo na steno. Privlačni dizajni držal bodo v vašo kopalnico vnesli sodoben in eleganten videz.


Obenem se boste pa znebili nereda v prostoru.

 

Kopalniški dodatki za britje na polički

 

Namizni organizatorji dodatkov in škatle za nakit

 

Omogočajo shranjevanje krtač, elastik, dodatkov za lase, nakita in ostalih pripomočkov. Organizatorje enostavno postavimo na omaro ali polico, kjer bodo vsi omenjeni dodatki varno pospravljeni in vedno na svojem mestu. Organizatorje lahko enostavno premikamo po prostoru, kar prostoru doda funkcionalnost. Naša ponudba zajema enostavne prozorne organizatorje, pa vse do bolj podrobno razdeljenih in tudi takih z ogledalom.

 

FIVE posodica za shranjevanje kozmetičnih pripomočkovFIVE organizator za nakitFIVE škatla za shranjevanje nakita z ogledalom

 

3. Kako organizirati pripomočke za tuširanje

 

Ste tudi vi med tistimi, ki imajo v tuš kabini pravi nered in ne veste kako bi ta problem rešili? Potem ste na pravem mestu. Priporočamo vam dodatna stojala in druge kopalniške pripomočke, ki bodo vašo tuš kabino naredili urejeno in prijetno kot še nikoli. V naši široki ponudbi boste brez dvoma našli pravo rešitev za vsako kopalnico.

 

Stojalo za pripomočke

 

Hkrati ponuja izredno estetsko in praktično rešitev za vašo tuš kabino. Na voljo imate kotna in samostoječa stojala, ki jih namestite zelo enostavno, brez pomoči mojstra.

 

Spadajo med kopalniške dodatke, ki zavzemajo zelo malo prostora. Kljub temu pa ponujajo veliko površine za odlaganje vaših pripomočkov.

 

Košare za tuš kabine/kadi

 

Izjemno praktičen kopalniški dodatek. Z namestitvijo le teh maksimalno izkoristimo prostor, hkrati pa pripomočkov ni potrebno več odlagati na tla. Vaša kopalnica postane bolj urejena.

 

Takšna lična stenska odlagalna košarica je odlična izbira za čisto vsako kopalnico.

 

 

Kljukice

 

Tudi v tem primeru lahko kljukice pridejo še kako prav. Mogoče nanje obesite svojo mrežico z milom ali kakšen drugi manjši predmet. Zelo popularna izbira v tem primeru je Tendance kljukica krom, ki omogoča izjemno enostavno vakuumsko nameščanje.

 

 

4. Kako organizirati kopalniške pripomočke

 

Ko je kopalnica zgrajena in dokončana to še zdaleč ne pomeni, da je urejanja konec. Zdaj vas čaka še najpomembnejše delo – izbira notranjih kopalniških dodatkov.


Ti bodo vašo kopalnico v vsakem smislu povzdignili na višji nivo udobja in uporabnosti. V naših prodajnih centrih v Kranju, Žabnici in Lescah najdete vse možne oblike in dimenzije regalov za vašo kopalnico.

 

Kopalniški regal

 

Sodobni kopalniški regal v pomladnih barvah

 

Je eden izmed prvih kopalniških dodatkov, na katerega pomislimo že ob začetku urejanja in je v vsaki kopalnici nepogrešljiv. Z regalom izkoristimo še tako majhen in neuporaben prostor in ga naredimo uporabnega za odlaganje najrazličnejših pripomočkov.

 

V naši široki ponudbi najrazličnejših oblik in modelov boste vsekakor našli prave za vašo kopalnico in jo s tem še estetsko dodelali.

 

Držalo/lonček za zobne ščetke

 

Najverjetneje spada med zadnje kopalniške dodatke na katere pomislimo. Pa vendar gre za izjemno uporabne dodatke, ki enostavno popestrijo prostor. Tu na svoj račun pridejo tudi naši najmlajši. Ravno pri držalih za ščetke je namreč največja izbira oblik in barv. Izjemno estetsko rešitev ponujajo številni kozarčki z imitacijo naravnih materialov.

 

Med bolj popularnimi so Tendance kozarčki v različnih odtenkih.

 

TENDANCE bež kozarček, imitacija kamna

 

Držalo za WC papir v obliki nosilca ali stojala in metlica za WC

 

Nepogrešljiva dela vsakega stranišča! Zato je pomembno, da se odločimo za elemente, ki bodo svojo nalogo opravili kvalitetno in hkrati služili kot lepotni kopalniški dodatek. Pri nas boste našli široko ponudbo najrazličnejših modelov, stilov in načinov uporabe.

 

Priporočamo vam sanitarno ščetko, ki je lahko tudi estetsko dopolnilo kopalnice.

Tako majhen dodatek kot je nosilec za toaletni papir je pa pogosto lahko pika na i urejene kopalnice.

TENDANCE wc ščetka kvadratna, bela

 

Vse bolj popularna izbira pa je kombinacija Wc ščetke s stojalom za Wc papir, ki poleg praktične uporabe služi tudi kot estetski dodatek.

 

Dozirnik mila

 

Tudi dozirnik mila lahko predstavlja estetski dodatek v vsaki kopalnici ter v kombinaciji z drugimi dodatki prostor bistveno popestri.

 

Predstavljamo vam nekaj primerov različnih modelov dozirnikov, na voljo pa vam ponujamo še mnogo drugih.

Stenski dozirnik mila je še posebej primeren za nekoliko manjše kopalnice.

Dozirnik mila z imitacijo kamna v prostor doda bolj naraven pridih.

Izberite prave kopalniške dodatke zase

 

Kopalnica naj ne bo prostor v katerem se počutite neprijetno. Verjamemo, da se nam zdi včasih kopalnica eden najtežje obvladljivih prostorov v našem domu. A ni nujno, da je tako v nedogled.

 

Z izbiro pravih kopalniških dodatkov boste svoj jutranji ritual in prve trenutke prebujanja doživeli v pomirjujočem okolju, v katerem boste z veseljem začeli svoj dan. Še preden ga dopolnite s skodelico dobre kave :).

 

Upamo, da smo vam z nasveti pomagali do nekaj utrinkov, kako urediti svojo kopalnico. Če pa potrebujete še kakršnokoli dodatno svetovanje se le obrnite na nas. Pišite nam, pokličite nas ali pa nas obiščite v naših salonih keramike v Žabnici, Lescah in Kranju.

 

Z največjim veseljem vam bomo pomagali do urejenega in pomirjujočega začetka dneva.