Opis

Agha Run so tuš kabine italijanskega proizvajalca tuš kabin Agha z inovativnim dizajnom, ki se kaže v elegantnih profilih in integriranem ročaju na aluminijastem profilu. Izbiramo lahko med tuš kabino z drsnim odpiranjem ali nihajnim odpiranjem vrat, s postavitvijo v kotu, niši ali pa s tremi stenami. Aluminijasti profili so na voljo v izgledu krom sijaj, bela mat, satiniran, nikel mat, ter v mat barvah Agha by Artesi.

Vse tuš kabine imajo kaljeno steklo (6 cm), pri čemer lahko izbiramo med prozornim, extra prozornim in satiniranim steklom, zatemnjenim steklom grigio europa, ter steklom v obliki ogledala. Stekla v satinirani izvedbi lahko dodatno obogatimo z različnimi vzorci. Tuš steklo se lahko po naročilu tudi dodatno kemično zaščiti s posebnim premazom, ki zagotavlja lepše odtekanje vode in enostavnejše vzdrževanje.

Enostavnejše vzdrževanje dodatno zagotavljajo tudi enostavno snemljiva vrata, ki omogočajo čiščenje tudi v vmesnem prostoru med drsnimi vrati in fiksno stranico. Tuš kabine lahko namestimo na tuš podstavek ali neposredno na tlak, omogočajo raztegljivost (2-4 cm) in nastavljivost profilov, ter izdelavo na poljubno višino.